ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON DO Η Φ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

taekwon do 2 5
Ο Αθλητικός Σύλλογος Φίλων Τaekwon Do Αγίας Παρασκευής θέλει να μοιραστεί με όλους εσάς όλα τα υπέροχα συναισθήματα που μας πλημμυρίζουν.
Η αθλήτριά μας, Φανή Νικολοπούλου, ένα κορίτσι 17 ετών, που φέτος αγωνίζεται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon Do που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας.
Είμαστε πολύ περήφανοι, συγκινημένοι και τρομερά ευτυχισμένοι όχι μόνο για το μετάλλιο που έφερε στην χώρα μας και που ανέβασε την ελληνική σημαία στο βάθρο της Ευρώπης αλλά πάνω από όλα για το ήθος και την αγωνιστικότητά αυτού του κοριτσιού.
Της αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια και της ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον επόμενο στόχο της που είναι η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας τον Ιούνιο.
Θα πρέπει όμως να πούμε και πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους αθλητές της ελληνικής ομάδας που έφεραν στη χώρα μας πολλά μετάλλια κατατάσσοντας τη χώρα μας στην 3η θέση της γενικής κατάταξης.   
 
Δημ/ση : 2/5/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software