ΓΣΑΠ: ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
gsap 18 4 18ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 12.00 στο ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
                                                                                    • LAST PROUD GAME •
ΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 4ες ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ 3ες ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 4ες στην Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΝΙ  ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ
 
Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ-ΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 22/04 η ομάδα μας των Γυναικών θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας , που έχει ήδη κατακτήσει την τιμητική 4η θέση,  θέλει να τελειώσει με νίκη την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Στην συνέχεια θα δώσει αγώνα πανελλαδικής  κατάταξης για την 7η/8η θέση με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, σε ουδέτερο γήπεδο και σε μέρα και ώρα που θα ορίσει η ΕΟΚ.
 
Β. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ
Η ομάδα των ΜΙΝΙ  του ΓΣΑΠ έκλεισε τις αγωνιστικές  υποχρεώσεις της φετινής περιόδου, τερματίζοντας  μετά από 16 αγώνες ( 13 νίκες-3 ήττες),  στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ του 2ου Ομίλου.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΑ στις αθλήτριές μας και στον προπονητή Δημήτρη Ραρή, καθώς, πέρα από τις αναμφισβήτητες μπασκετικές ικανότητες των κοριτσιών μας, το μυστικό της επιτυχίας χωρίς αμφιβολία είναι το φανταστικό κλίμα που δημιούργησαν όλοι μαζί,  σαν μια οικογένεια! 
Να σημειώσουμε ότι οι αθλήτριές μας Χριστοπούλου, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Μήτση,  Μίνκωφ,  Σταμάτη,  Κανιστρά,  Κατωμέρη, Λιάρου, Βασιλειάδη, Κέντρου και Ζυγογιάννη στην επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται στην ομάδα των παγκορασίδων . Σας ευχαριστούμε κορίτσια για τις μοναδικές συγκινήσεις που μας προσφέρατε και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και επιμονή και στα επόμενα μπασκετικά βήματά σας. 
ΟΙ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ :
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣΑΠ: 25-51 (Πέμπτη 12/4)
Οκτάλεπτα: 10-8, 6-6, 4-16, 4-13, 1-8 
Τα κορίτσια μας μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα βρήκαν τα πατήματά τους και με την έναρξη του 3ου οκταλέπτου ξέφυγαν στο σκορ, φθάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση όπως φαίνεται και από τη διαφορά 26 πόντων!  Στο τέλος του αγώνα όλες οι αθλήτριες και ο προπονητής τους πανηγύρισαν τη νίκη!     
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Καραβέλη): Αλεξίου, Μαλεβάκη, Δριβάκου, Ζαβρά, Κωνσταντινίδου, Χατζοπούλου, Κωστοπούλου, Κλητοράκη Μ., Κλητοράκη Ν., Κονταξιάν, Παλαμάρη, Νικολοπούλου.
ΓΣΑΠ (Ραρής): Χριστοπούλου, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Μήτση, Μίνκωφ, Πολυμένου, Σταμάτη, Κανιστρά, Κατωμέρη, Λιάρου, Βασιλειάδη, Κέντρου.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ - ΓΣΑΠ: 52-46 
Οκτάλεπτα: 8-7, 8-10, 12-14, 16-6, 8-9 
Την Κυριακή 15/4 ολοκλήρωσε με ήττα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα μας. Η ήττα αυτή οφείλεται στην  απόδοση της ομάδας μας, η οποία επηρεάστηκε από τις κακές  συνθήκες του ανοικτού γηπέδου στις οποίες δεν είναι συνηθισμένη, από τον κακό διαιτητή, ο οποίος «έπαιξε έδρα», ανεχόμενος το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι και την αντικανονική χρήση «ζώνης» από την αντίπαλη ομάδα, καθώς και από το φανατισμένο κλίμα που δημιούργησαν ορισμένοι «φίλαθλοι», χωρίς προφανή λόγο. 
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ (Σκαρογιάννη): Κόπο, Γιαννακοπούλου, Χότζα, Τσικοντούρη, Αρκουδέα, Σάντα, Τόγκα, Κουτουρά, Λιβιεράτου, Σακελλαρίου, Κουρουπάκη, Σεντούξη.
ΓΣΑΠ (Ραρής): Χριστοπούλου, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Μήτση, Μίνκωφ, Πολυμένου, Σταμάτη, Κανιστρά, Κατωμέρη, Λιάρου, Βασιλειάδη, Κέντρου, Ζυγογιάννη.
 
Γ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ:76-39
Δεκάλεπτα: 24-6,16-11,26-13,10-9
Με όρεξη για μπάσκετ επέστρεψαν στην αγωνιστική δραστηριότητα οι παγκορασίδες μας, μετά την διακοπή των εορτών του Πάσχα. Ξεκίνησαν τον αγώνα με πολύ κέφι, κάνοντας ένα πολύ παραγωγικό πρώτο δεκάλεπτο, με πολύ όμορφο μπάσκετ και έβαλαν ουσιαστικά τις βάσεις  για την τελική νίκη. Στην συνέχεια και χωρίς να μειώσουν τον  ρυθμό τους,  μας πρόσφεραν ωραίο θέαμα, ικανοποιώντας με την απόδοσή τους τον προπονητή τους και το κοινό, που τις χειροκρότησε θερμά. Συγχαρητήρια στον προπονητή και τις  αθλήτριές μας για τον πολύ όμορφο αγώνα που μας πρόσφεραν.
Το επόμενο Σάββατο 21/04 στις 20:45 αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την ομάδα του ΕΦΑΟΖ. 
ΓΣΑΠ (Ραρής):Στρατηγού,Βαρλάμη,Ζανίκα,Αλεξάνδρου,Κωλέτση,Κάκκου,Κυρκοπούλου,
Λούκα, Χριστοπούλου, Κακοσούρη, Δασκαλοπούλου, Λάμπρου.
ΟΛ.ΠΑΠΑΓΟΥ (Μάζαρης):Χαρέα, Καραπατάκη, Δαφνία, Γιέφτιτς, Παναγοπούλου, Γαργάνη,
Ματθαίου, Δουλγγέρη, Τύπα, Καραμούση, Ρουσοπούλου, Κανελλοπούλου.
 
Δ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καθαριστήρια SecoDryClean (Αγίας Τριάδος 20) που είναι ο χορηγός και υποστηρικτής των ομάδων μας JUNIOR καλύπτοντας τα έξοδα των αγώνων.
 Ομάδα Α :  ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ- ΓΣΑΠ 
Το Σάββατο 14/4 η ομάδα μας έδωσε ένα πολύ όμορφο αγώνα με την ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με πολλές όμορφες φάσεις καθώς οι αθλήτριες και των δύο ομάδων έπαιξαν με πάθος για τη νίκη. Η καλή εμφάνιση της ομάδας μας δεν συνδυάστηκε με τη νίκη, καθώς στα τελευταία λεπτά του αγώνα τα κορίτσια μας, παρά τη μαχητικότητά τους, δεν άντεξαν στην αντεπίθεση της γηπεδούχου, αφήνοντας όμως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Επόμενος αγώνας της ομάδας μας με τον ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ  (Κοντόπευκο, Κυριακή 22/4 στις 15:00) 
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ (Χρυσοβιτσιάνος): Γιωτοπούλου, Ντούβα, Μπουσπρένι, Βελιανίτη, Λαγγίδη, Κοντογιάννη, Παππά, Ξενιώτη, Ερμίδου, Σιούτη, Σιαμπάνη, Μυλωνά, Κοσμά. 
ΓΣΑΠ Ομάδα Α (Ραρής): Δασκαλάκη, Πολυμένου, Σινάνογλου Κ., Σινάνογλου Α., Σάββα, Μαντζαφίνη, Κοντογιωργάκη, Παγίδα, Λιοντάκη, Παπακωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Τσελεμέγκου, Παπαδημητρίου.
ΟΜΑΔΑ Β: ΓΣΑΠ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
Έναν πολύ όμορφο αγώνα παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής από τις
μικρές μας αθλήτριες. Τα κορίτσια μας υπό την καθοδήγηση της προπονήτριάς τους
αγωνίστηκαν με μαχητικότητα, πάθος και κυρίως πολύ καλή διάθεση, πετυχαίνοντας μάλιστα την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά και  αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού στο τέλος του αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στην προπονήτριά  μας για την πολύ όμορφη εμφάνιση. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλο το τμήμα JUNIOR στον έφορο των κορασίδων Βαγγέλη Κακοσούρη, ο οποίος απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όποιο τμήμα παραστεί ανάγκη και μάλιστα το κάνουν με ιδιαίτερη χαρά και επαγγελματισμό. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 21/04 στις 19.00 στο κλειστό Ιλίου Β΄ με αντίπαλο τον ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.
ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Γρηγοριάδη, Λυμπεροπούλου, Τσαλούρη, Κυρκοπούλου, Μηλιώνη,
Νίκου, Λάγγα, Αθανασοπούλου, Οικονόμου,Τούτση, Συρίγου, Μπόμπου, Κεχρή.
ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ(Καραδημητρίου):Συρίγου Α,Τσακουμάκη Κ,Αγγελοπούλου,Τσακουμάκη Μ,
Συρίγου Μ,Μαυριδερού,Ραγκούση,Ευσταθίου,Μαυράκη,Λαμπροπούλου.
 
Δημ/ση : 17/4/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software