ΓΣΑΠ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

gsap 15 11 17

Α. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ
Μετά από αίτημα των δύο Συλλόγων μπάσκετ ΚΑΠ και ΓΣΑΠ πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο των δύο προέδρων Γ. Οικονόμου και Γ. Καράμπελα με τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο έργων Δ. Κονταξή, με αποκλειστικό θέμα την ανέγερση του πολλάκις υπεσχημένου κλειστού προπονητήριου. Οι δύο πρόεδροι επισήμαναν στον Δήμαρχο και στον κ. Κονταξή (ο οποίος έχει διατελέσει προ ολίγων ετών και πρόεδρος της ΚΑΠ) ,ότι η κατάσταση στο γήπεδο Κοντοπεύκου έχει φτάσει και ξεπεράσει τα όριά της και ζήτησαν την άμεση ενεργοποίηση του Δήμου , τόσο για την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου, όσο και για την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή του, με στόχο να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβρη του 2018. Ο Δήμαρχος επαναβεβαίωσε για άλλη μία φορά την σύμφωνη γνώμη του για την προώθηση του έργου και έδωσε εντολή να προβλεφθεί ο σχετικός κωδικός στο τεχνικό πρόγραμμα του 2018(που όμως έπρεπε να παρέμβουμε εμείς για να γίνει κάτι τέτοιο). Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν με τον κ. Κονταξή τις πιθανές θέσεις του προπονητηρίου και ζήτησαν την άμεση κατάληξη της Δημοτικής αρχής στην τελική πρόταση. Θα είμαστε σε εγρήγορση, θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα ενημερώνουμε συνεχώς τους ενδιαφερόμενους γονείς και την νεολαία της πόλης. 
 
Β. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 54-41
Δεκάλεπτα :  10-13,  13-13, 16-4, 15-11
Με όπλα την καταπληκτική άμυνα και το αγωνιστικό πάθος, η ομάδα μας πέτυχε σημαντική νίκη επί της αξιόμαχης και μέχρι χθες ισόβαθμης ομάδας της Ηλιούπολης. Στο α’ πεντάλεπτο η Ηλιούπολη προσπάθησε να επιβάλει το παιχνίδι της και πήρε προβάδισμα με 2-7. Όμως η ομάδα μας αντέδρασε, ισορρόπησε τον αγώνα, αλλά τόσο η καταφανής, για άλλη μια φορά, νευρικότητα όσο και τα αβίαστα λάθη την κράτησαν πίσω στο σκορ, μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Σε όλο το β’ ημίχρονο όμως η ομάδα μας με την άμυνά της περιόρισε την αντίπαλη ομάδα μόνο στους 15 πόντους, ενώ η ίδια πέτυχε 31. έτσι η νίκη ήρθε φυσιολογική και αναμφισβήτητα. Να σημειώσουμε την εξαιρετική διαιτησία των Καλαϊτζάκη – Δαβιδέλη, που δυστυχώς  δεν  χαιρόμαστε συχνά στην Α2 γυναικών. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας (αθλήτριες, προπονητές) για τη νίκη. Επόμενος αγώνας εκτός έδρας την Κυριακή 19/11/17 στις 15:00   με τον Άρη Πετρούπολης.
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος Στρατάκος) Πεσκατζίου 2, Γκάνια, Γρίσπου 11 (2), Βαμβακά 11, Κλείτσα 12(2), Πετυχάκη Σ. , Πολιτοπούλου 10(2), Σαπαλίδου,  Πετυχάκη Χρ. 6, Αμίτση , Κούκη (2), Δαμουλάκη.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γερεουδάκης, Στανέλος) Ευαγγελάτου , Κουταλιανού 1, Θεοδώρου 5 , Καλοπίτα , Πράπα 12, Πετράκη 2, Στεφάνου , Βιντσιλαίου 5 , Οικονομίδου 18 , Ντάνου 9(1).
 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ : ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΓΣΑΠ :    36–59
Δεκάλεπτα :  9-20,  13-15, 7-10, 7-14
Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση και σε ένα ωραίο κλίμα η ομάδα των νεανίδων παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Τα κορίτσια μας κατέκτησαν διαφορά ασφαλείας από την αρχή του παιχνιδιού, με αιφνιδιασμούς στις επιθέσεις και με καλές συνεργασίες! Συγχαρητήρια σε όλες τους και την προπονήτριά τους για την προσπάθεια και τη νίκη, αλλά και τη σταθερά εξαιρετική τους επίδοση! Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 21:45 εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Λαγονησίου.
ΑΕΚ Περιστερίου  (Κόμης):    Γαλιατσάτου 4, Βελιώτη 5(1), Σκιαδά 2, Ρούσση 5, Μαλαπάνη 6, Πανοπούλου 2, Τουλούπη 2, Ευκαρπίδη, Σκορδάκη, Τζίβα 10, Κυριμάκη.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου):    Πλώτα,  Μπεζαίτη 2, Αμίτση 2,  Σαπαλίδου 13(1), Κανιαδάκη 3, Τοτώνη 2, Ηρακλείδη,  Κούκη 27 (1), , Δαμουλάκη 10(1),  Ζανίκα, Χριστοδούλου, Χριστοπούλου.
 
 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 
ΟΜΑΔΑ Α : ΓΣΑΠ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ : 48-43
Δεκάλεπτα:17-10,4-13,12-10,13-10
Στην τέταρτη νίκη τους έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, έφτασαν οι κορασίδες μας. Τα κορίτσια μας παρά το πολύ καλό ξεκίνημα, είχαν ένα μη παραγωγικό δεύτερο δεκάλεπτο, και χρειάστηκε να καταθέσουν πάθος και πίστη για την νίκη, για να καταβάλλουν τον αξιόμαχο αντίπαλό τους. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τις αθλήτριές μας, για τον πολύ όμορφο αγώνα που μας πρόσφεραν. Επόμενος αγώνας Σάββατο 18/11/17 στις 20:00 στο κλειστό Μιχ. Μουρούτσος με αντίπαλο τον ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝΗΣ.
ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Δασκαλοπούλου, Πατσατζή, Κωλέτση, Αλεξάνδρου, Ζανίκα Χ., Λιλικάκη, Ζανίκα Κ.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ(Ανδριόπουλος): Δημακοπούλου, Μέξη, Σταυρουλοπούλου, Φιλιππάκου, Σταμέλου, Καλλίρη, Μανιάτη, Κατσούλα, Ζίου, Μαναρά, Κόσιαρη, Σταυροπούλου.
 ΟΜΑΔΑ Β :  ΡΕΠΟ
Επόμενος αγώνας το Σάββατο 18/11  εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Κρόνου Γέρακα Β.
 
Δημ/ση : 15/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software