ΣΕΔΑΠ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
 sedap
   ΔΕΥΤΕΡΑ  2/10/2017 & ΩΡΑ 10:00 π.μ.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι  συνεχίζουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ  κατά της αξιολόγησης που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ & η ΠΟΕ- ΟΤΑ και σας καλούμε σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΔΕΥΤΕΡΑ 2/10/17 & ΩΡΑ 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ,για να συζητήσουμε  με θέμα την «αξιολόγηση» και την απεργοσπαστική «τροπολογία Γεροβασίλη».
Σας καλούμε να αντισταθούμε και να υπερασπίσουμε όλοι μαζί την εργασία και το δημόσιο στην υπηρεσία του λαού. Άλλωστε κανένας δεν έχει δικαίωμα να επικαλεστεί τη «σωτηρία» της θέσης του, πατώντας πάνω στη δουλειά και τα δικαιώματα των άλλων και καταστρέφοντας την κοινή βάση όλων μας. Μόνο η συνέχιση με τον ίδιο μαζικό τρόπο της απεργίας-αποχής κατοχυρώνει τη θέση όλων μας. Όπως προκύπτει από τις τεκμηριωμένες γνωμοδοτήσεις Πανεπιστημιακών καθηγητών και δικηγόρων «η μη εκπλήρωση της «υποχρέωσης αξιολόγησης», όταν οφείλεται σε συμμετοχή σε νομίμως προκηρυχθείσα απεργία δεν μπορεί να αποτελεί λόγο αποστέρησης από τους υπαλλήλους της δυνατότητας συμμετοχής σε διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης προϊσταμένων».
Καλούμαστε τώρα πλέον όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. 
Καμιά συμμετοχή στην ψευτοαξιολόγηση που μοναδικό στόχο έχει την διάλυση του Δημοσίου, την εκχώρηση των υπηρεσιών σε ιδιώτες, την δημιουργία μιας δεξαμενής «μετρίων υπαλλήλων» για να περάσει η μισθολογική κατηγοριοποίηση και η δημιουργία στρατιάς «υπάκουων» εργαζομένων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους συνολικά να συμπαραταχθούμε στον αγώνα απέναντι στις πολιτικές που θέλουν την πλήρη διάλυση του δημοσίου και την εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών.
Μπλόκο και ανυπακοή στην «αξιολόγηση» και στην ερμηνευτική απεργοσπαστική εγκύκλιο Γεροβασίλη
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ,  
ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ  ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ  ΔΕΝ ΘΑ  ΠΕΡΑΣΕΙ ,  ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ.
Το Δ.Σ 
Δημ/ση :29/9/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software