logo agia-paraskevi
plateia agias paraskevis front

ΔΥΟ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Λόγω των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα ανοίξει τις αίθουσες των Κλειστών Γυμναστηρίων (Τέρμα Νότου και Κοντοπεύκου, Κανάρη και Δωριέων) για την προστασία των συμπολιτών μας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

«ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ»: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Στην ψηφοφορία για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας, καταψηφίσθηκε η πρόταση του Δημάρχου Βασ. Ζορμπά με 16-15 λόγω του προσώπου του προταθέντος Προέδρου. Τέσσερεις παρατάξεις («ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ», «Νέα Αρχή», «Λαϊκή Συσπείρωση», και «Μια γενιά μπροστά» καταψήφισαν και δύο («Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», «Αλλάζουμε» και ένας ανεξάρτητος) υπερψήφισαν. Στη συνέχεια μάθαμε ότι η ψηφοφορία δεν ισχύει.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

«ΝΙΚΗ των Πολιτών»: ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ 2014-19 ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Βασική μας προτεραιότητα κατά την περίοδο 2014-19 ήταν η αναβάθμιση του ρόλου και της θέσης του μαζικού αθλητισμού στην πόλη και για αυτόν τον λόγο ήταν απαραίτητη και αναγκαία η βελτίωση των υπαρχόντων αθλητικών χώρων καθώς και ή αδειοδότησή τους.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Έκκληση στους δημότες του Δήμου Αγίας Παρασκευής απευθύνει η Υπηρεσία Καθαριότητας, προκειμένου να μην βγάζουν απορρίμματα και κλαδιά στους δρόμους τις ημέρες της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ SAINT-BRIEUC

O Πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου Μιχάλης Γρηγοριάδης και η Αντιπρόεδρος Άννα Στεργίου υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία 25 νέων ηλικίας 18 έως 20 ετών από την αδελφοποιημένη με το Δήμο μας πόλη του Saint-Brieuc, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ»

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρέδωσε ικανή ποσότητα τροφίμων στην Στέγη Γερόντων του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής (Ηπείρου 15) «Ο Άγιος Νεκτάριος», τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, μετά από έκκληση της Στέγης Γερόντων για τρόφιμα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ

Αγαπητοί συνδημότες,

Ο Δήμος Άγιας Παρασκευής κάνει έκκληση προς τους δημότες του για συμπολίτισσα μας που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Παρακαλούμε όποιον συνάνθρωπο μας έχει τη δυνατότητα να της παραχωρήσει κάποιο διαμέρισμα ώστε να στεγαστεί προσωρινά, έως ότου δοθεί μια μόνιμη λύση στο πρόβλημά που αντιμετωπίζει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, να επικοινωνήσει με τη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας (Λ. Μεσογειων 415-417), ή στα τηλέφωνα: 2132004590 & 2132004578, ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

«ΝΙΚΗ των Πολιτών »: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Γ. Σταθόπουλος: Το κόμμα μας λέγεται Αγία Παρασκευή

niki eg grΜε συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 τα εγκαίνια των γραφείων της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής» στην οδό Πελοποννήσου 13.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Αντρέας Γκιζιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με τη Λαϊκή Συσπείρωση

l s agΜε μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για την ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Αγία Παρασκευή, στο 2ο γυμνάσιο. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής και ο Αντρέας Γκιζιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) με ωριαία αποζημίωση (ωρομίσθιο).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Υποβολή αιτήσεων: Από την Πέμπτη 27/12/2018 έως και την Δευτέρα 07/01/2019 και ώρα 14:30 μ.μ.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

banner phone

banner map

banner local tv

Έντυπα για Ηλεκτρονική Υποβολή