logo agia-paraskevi

«ΝΙΚΗ των Πολιτών »: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Γ. Σταθόπουλος: Το κόμμα μας λέγεται Αγία Παρασκευή

niki eg grΜε συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 τα εγκαίνια των γραφείων της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής» στην οδό Πελοποννήσου 13.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Αντρέας Γκιζιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με τη Λαϊκή Συσπείρωση

l s agΜε μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για την ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Αγία Παρασκευή, στο 2ο γυμνάσιο. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής και ο Αντρέας Γκιζιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) με ωριαία αποζημίωση (ωρομίσθιο).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Υποβολή αιτήσεων: Από την Πέμπτη 27/12/2018 έως και την Δευτέρα 07/01/2019 και ώρα 14:30 μ.μ.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου, στο ευρύτερο πλαίσιο δράσεών του για την ανάπτυξη της πνευματικής δραστηριότητας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, διοργανώνει στο Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, δίπλα στην οικία - εργαστήριο όπου έζησε από το 1964 έως το 1975, εμπνεύστηκε και ζωγράφισε ο επιφανής ζωγράφος και διανοητής Αλέκος Κοντόπουλος,  σεμινάρια ιστορίας της τέχνης για το διάστημα Δεκέμβριος 2018 – Φεβρουάριος 2019.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Σχεδιάζουμε το μέλλον

zormpas 12 3 18
Η παράταξή μας πρόσφατα δημοσιοποίησε την δέσμευσή της ότι η πρώτη της ενέργεια αμέσως όταν αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου, εφ΄όσον οι δημότες μας εμπιστευθούν και πάλι, είναι η μετατροπή της πόλης μας σε ψηφιακή "έξυπνη πόλη". Η ενέργεια αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα την απλούστευση των λειτουργιών του Δήμου, των οποίων το κόστος θα μειωθεί κάθετα και την διευκόλυνση των πολιτών, με συνέπεια την εξοικονόμηση πόρων προς όφελος του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Πιέσεις, απειλές και αξιοπρέπεια

δ.π. η πολη μας
Ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος φαίνεται ότι με κάθε τρόπο στηρίζει τον εκλεκτό του πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρη Παπαμιχαήλ. Ακόμη και με πιέσεις (αν όχι απειλές) προς τα μέλη της συμπολίτευσης του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, τέτοιες που τα εξαναγκάζουν να αλλάζουν άποψη και ψήφο μέσα σε λίγες μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΩΣ 26/5 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

da 1fc 16Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι αύριο Παρασκευή 26/6 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των οικογενειών που δικαιούνται  δωρεάν  συμμετοχή των παιδιών τους  στο θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης. Πρόκειται για οικογένειες:

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

laiki kontopefkou sΗ Λαϊκή Αγορά του Κοντοπεύκου Αγίας Παρασκευής έκανε μια νέα μεγάλη προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα την Τρίτη 22-2-2017 προσέφερε περίπου 600 κιλά φρούτα, λαχανικά και ψάρια, για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ

Ανακοίνωση Προκήρυξης Εργαστηρια Τεχνης

Ανακοίνωση Προκήρυξης ΩΔΕΙΟ

Υποβολή Αιτήσεων Τετάρτη 09.11.2016 έως και Τρίτη 16.11.2016 και ώρες 09.00 έως 15.00.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

fysaei140315f
Αυτές τις μέρες τα μάτια όλων ήταν δικαιολογημένα στραμμένα στην κεντρική πολιτική σκηνή όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ψήφιζε το νομοσχέδιο έκτρωμα που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση και βαθαίνει τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Μεγάλες αντιδράσεις, απεργίες καταλήψεις, διαδηλώσεις. Σε αυτό το κλίμα, δημοτικές παρατάξεις, και το ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ, ζητήσαμε την κατεπείγουσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων. Ο Δήμαρχος και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να παραστήσουν τους κουφούς και να βγάλουν την ...υποχρέωση με μια ανακοίνωση – μνημείο διγλωσσίας και υποκρισίας

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2016

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 10Α Ν.3861/10 όπως προστέθηκε με το Άρθρο 15 του Ν.4305/2014, « Το Δημόσιο, ανά Υπουργείο, τα Ν.Π.Δ.Δ., οι Ο.Τ.Α. και τα Ν.Π.Δ.Δ. αυτών δημοσιεύουν στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού τους στην ιστοσελίδα τους και στο «Πρόγραμμα Διαύγεια», περιγράφοντας αναλυτικά στο σκέλος των εσόδων τα προϋπολογισθέντα, βεβαιωθέντα και εισπραχθέντα ποσά ανά Κωδικό Αριθμό Εσόδου και στο σκέλος των εξόδων τα προϋπολογισθέντα, τα ενταλματοποιηθέντα και πληρωθέντα ποσά ανά Κωδικό Αριθμό Εξόδου».

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

banner phone

banner map

slider-image4

banner local tv

Έντυπα για Ηλεκτρονική Υποβολή