Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Γεράνια, μαργαρίτες και αγγελικές, λεβάντες, αρμπαρόριζες και δεντρολίβανα κι άλλα αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά φύτεψαν με τα χεράκια τους τα παιδάκια του «Ζ» παιδικού σταθμού του δήμου Αγίας Παρασκευής στην οδό Τρωάδος. Αμέριστοι συμπαραστάτες στην προσπάθειά τους αυτή, τα μέλη του πάντα πρόθυμου και υπεύθυνου εκπαιδευτικού προσωπικού του σταθμού.


Την Πράσινη Δράση οργάνωσε η άμισθη σύμβουλος του Δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, στο Περιβάλλον και το Πράσινο κα. Βάνα Ηλιάδου, με την άψογη συνεργασία του ιδίου, της αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητος κας Ελένης Δάβαρη, καθώς και της προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ κας Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου.

Τα παιδιά αφού φύτεψαν λουλούδια και βότανα, με την επίβλεψη των εκπαιδευτικών και των κηπουρών, «υιοθέτησαν» από ένα φυτό το καθένα, τοποθετώντας στις ρίζες τους καρφωτά και κρεμαστά ταμπελάκια, επάνω στα οποία έγραψαν τα όνοματά τους.

Την πολύτιμη βοήθεια τους στην δράση έδωσαν με την συμμετοχή τους οι πολύπειροι κηπουροί, γεωπόνοι και τεχνικοί του Πρασίνου της πόλη μας οι οποίοι προετοίμασαν το έδαφος του αύλειου χώρου για την φύτευση 70 περίπου βοτάνων και καλλωπιστικών φυτών, Μάλιστα, στο τέλος της δράσης τοποθετήθηκε και σύστημα αυτόματου ποτίσματος.

Κατά την διάρκεια της δράσης τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του Covid-19.

drasi 1

drasi 2

drasi 3

drasi 4

drasi 5

drasi 6

drasi 7

 

 

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software