Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στα γραφεία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.), ενημερωτική συνάντηση του Συμβούλου του Δημάρχου σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αθανασίου Μπαλάσκα, με την πρόεδρο των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, την αντιπρόεδρο Φανή Παναγιωτοπούλου, τη διευθύντρια Αναστασία Γιαννάκη και τον προϊστάμενο διοικητικού οικονομικού Αλέξανδρο Περρή

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΣΔΑΠΣυζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα πλεονεκτήματα χρήσης του ολοκληρωμένου πληροφορικού συστήματος που χρησιμοποιούν οι ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. τα τελευταία χρόνια για την αξιολόγηση των αιτήσεων των Δημοτών στους Βρεφικούς και νηπιακούς Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και η δυνατότητα αναβάθμισής του προς όφελος υπαλλήλων και δημοτών.

Ο κ. Μπαλάσκας ήταν σαφής και κατατοπιστικός στην ενημέρωση του και βοήθησε με τις απαντήσεις του στα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Η πρόεδρος των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου τόνισε πως «είναι ανάγκη να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση του πληροφορικού συστήματος με την παράλληλη εξασφάλιση του απορρήτου χρήσεων των δεδομένων των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. γιατί θέλουμε καλύτερες, ευέλικτες υπηρεσίες και με χαμηλότερο κόστος, για τους κατοίκους της πόλης μας και διαφανείς διαδικασίες στην παροχή του κοινωνικού έργου των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software