Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποίησαν και οι έξι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής την εβδομάδα που μας πέρασε.

agiasmoi01Γέμισαν οι προαύλιοι χώροι των παιδικών σταθμών από μικρά, χαριτωμένα παιδάκια που άλλα χαρούμενα και άλλα διστακτικά ξεκίνησαν το ετήσιο πρόγραμμά τους. Γονείς και συγγενείς παρακολούθησαν τον Αγιασμό συγκινημένοι .

Οι υπεύθυνες διευθυντές, οι παιδαγωγοί και οι αρμόδιοι αιρετοί πανέτοιμοι υποδέχονταν τα νήπια.

Μετά τον αγιασμό ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στο προσωπικό των Σταθμών και κατανοώντας το δύσκολο έργο τους δεσμεύτηκε να στέκεται υποστηρικτικά πάντα στο πλευρό τους, διαφυλάσσοντας τις θέσεις εργασίας τους ώστε να μην απολυθεί κανένας.

Η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου ευχήθηκε και εκείνη με τη σειρά της καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους εργαζόμενους, τους γονείς και τα παιδιά.

agiasmoi15Στους Αγιασμούς παρευρέθηκαν και ευχήθηκαν στο προσωπικό και στους γονείς η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έφη Καψοκεφάλου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Διονύσης Λέκκας,  ο πρώην δήμαρχος  Γιάννης Σταθόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Γιάννης Μυλωνάκης, Γιώργος Οικονόμου, Άννα Γάκη, Σοφία Αϊδίνη, από το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών η αντιπρόεδρος Φανή Παναγιωτοπούλου και τα μέλη Χρήστος Γιαννακάκος , Γιάννης Αρβανιτάκης, Ελένη Αλαμάνη και Θεανώ Νικολούλια, καθώς και ο Γιώργος Κωβαίος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software