Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ο Δήμος
  • Ν.Π.Δ.Δ.
  • Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγ.Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.)

ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Γεράνια, μαργαρίτες και αγγελικές, λεβάντες, αρμπαρόριζες και δεντρολίβανα κι άλλα αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά φύτεψαν με τα χεράκια τους τα παιδάκια του «Ζ» παιδικού σταθμού του δήμου Αγίας Παρασκευής στην οδό Τρωάδος. Αμέριστοι συμπαραστάτες στην προσπάθειά τους αυτή, τα μέλη του πάντα πρόθυμου και υπεύθυνου εκπαιδευτικού προσωπικού του σταθμού.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΝΕΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ 4ΕΤΙΑΣ

Τη λειτουργία τουλάχιστον δύο νέων Παιδικών Σταθμών ανήγγειλε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς στην κοπή της βασιλόπιττας των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς (ΠΑΙΣΔΑΠ), που πραγματοποιήθηκε στον Δ΄ Παιδικό Σταθμό (Αισώπου 6), την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στα γραφεία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.), ενημερωτική συνάντηση του Συμβούλου του Δημάρχου σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αθανασίου Μπαλάσκα, με την πρόεδρο των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, την αντιπρόεδρο Φανή Παναγιωτοπούλου, τη διευθύντρια Αναστασία Γιαννάκη και τον προϊστάμενο διοικητικού οικονομικού Αλέξανδρο Περρή

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software