ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΪ-ΓΙΑΝΝΗ

NIKH s ai gianniΞεκίνησαν, την Τετάρτη 8/5, οι δημόσιες προεκλογικές συγκεντρώσεις της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» με ομιλία του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου.
Ήταν μια επιτυχημένη σε συμμετοχή, παρά το κρύο, εκδήλωση, με το Γιάννη Σταθόπουλο να κάνει λεπτομερή απολογισμό του έργου της Δημοτικής αρχής και να αναλύει το πρόγραμμά του για την επόμενη τετραετία στην περιοχή. 
Βασικά σημεία της ομιλίας του Δημάρχου αφορούσαν την ανάπλαση της Πλατείας Αϊ-Γιάννη που σύντομα θα  δημοπρατηθεί,  τις αναπλάσεις της οδού Αιγαίου Πελάγους και των οδών πέριξ της Κεντρικής Πλατείας που είναι έργα δημοπρατημένα και ξεκινούν σύντομα, την ανάπλαση όλων των Αθλητικών χώρων του Πάρκου «Στ. Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη) που προχωρά προς δημοπράτηση και την έναρξη του έργου ανέγερσης του Δημαρχείου που αναμένεται μέσα στο 2019.
 
Αφορούσαν επίσης έργα που έγιναν για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας, όπως η τοποθέτηση 7 διπλών συστημάτων βυθιζόμενων κάδων στην περιοχή του Αϊ-Γιάννη, οι 6 γωνιές ανακύκλωσης, οι ασφαλτοστρώσεις , η κατασκευή πεζοδρομίων, τα έργα σε όλα τα Σχολεία και σε όλους τους Αθλητικούς χώρους της περιοχής, η ανάπλαση και πιστοποίηση όλων των Παιδικών Χαρών, οι πεζογέφυρες και τα έργα στον Υμηττό και στο Κοιμητήριο.
 
Ο Γιάννης Σταθόπουλος έκανε, επίσης, αναφορά στα νέα έργα κατασκευής πεζοδρομίων που γίνονται, στις  νέες ασφαλτοστρώσεις που ξεκινούν σύντομα και περιλαμβάνουν τις οδούς Ειρήνης, 28ης Οκτωβρίου, Γραβιάς, Βορρά, Ανατολής, Βάκχου, Πευκακίων, Ευκαλύπτων, Καρβελά και Στρ. Τόμπρα, στα νέα έργα στα Σχολεία, στα αντιπλημμυρικά έργα ομβρίων που είναι δημοπρατημένα και περιλαμβάνουν την οδό Αμαρυλλίδος και το πάνω κομμάτι της Αιγαίου Πελάγους, στα νέα έργα κατασκευής πεζοδρομίων, στην αξιοποίηση του Κτήματος Ασημακόπουλου, όπως και στην ελεγχόμενη στάθμευση που προχωρά από το Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής.
 
Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα πεπραγμένα και τους νέους στόπχους στην Κοινωνική Πολιτική, στον Πολιτισμό,  στη στήριξη της τοπικής αγοράς, κ.ά.
 
Οι δημόσιες εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις της «ΝΙΚΗΣ» θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 13/5 στον Πεζόδρομο του Ναού Αγ. Αναργύρων στα Πευκάκια, στην Πλατεία Τσακού την Πέμπτη 16/5, στην Πλατεία Μελ. Μερκούρη στο Κοντόπευκο την Κυριακή 19/5 και τέλος την Παρασκευή 24/5 στην Κεντρική Πλατεία Αγ. Παρασκευής (όλες οι συγκεντρώσεις στις 8.30 μ.μ.).
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software