«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

nikiΣυνεδρίασε την Τρίτη 11/12 με την παρουσία του Δημάρχου Ι. Σταθόπουλου η Γραμματεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής». Η Γραμματεία συζήτησε την πορεία υλοποίησης του προγράμματος και του έργου της Δημοτικής αρχής και έκανε εκτίμηση του έργο των θεματικών της επιτροπών στους τομείς Οικονομικών-Διαφάνειας, Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Γυναίκας, Νεολαίας και Περιβάλλοντος-Τεχνικών Έργων.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα σημεία ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για την πορεία προς το Συνέδριο της κίνησης, που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2019.
Η «Νίκη των Πολιτών», ως ανεξάρτητη πολυσυλλεκτική Δημοτική κίνηση, απευθύνει κάλεσμα στους/τις κατοίκους της Αγ.Παρασκευής να συμμετέχουν στον ανοιχτό διάλογο, που θα αναπτυχθεί για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένου προγράμματος με ορίζοντα τις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019.
Η συμμετοχή όλων θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην επιτυχή συγκρότηση μίας ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας με κοινούς στόχους και στρατηγική.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software