Και ο Γιάννης Δερματάς στην «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

thumbnail IMG 20180929 094622
Υποδεχόμαστε με χαρά, άλλον έναν ενεργό πολίτη στο στελεχιακό δυναμικό της παράταξής μας. Τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Δερματά.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
“Γεννήθηκα στη Λαμία Φθιώτιδος, την 13η Δεκεμβρίου του 1961. Παρακολούθησα το 1ο Γυμνάσιο Λαμίας και αποφοίτησα από αυτό το 1979. Εκεί γνώρισα για πρώτη φορά τον Βασίλη Ζορμπά, που ήταν 4 χρόνια μεγαλύτερός μου. Στο Λύκειο ήμουν πρόεδρος του 15μελούς Συμβουλίου.
Από το 1991 είμαι κάτοικος και δημότης της Αγίας Παρακευής. Είμαι παντρεμένος από το 1995 με τη Κέλλη Κουτσουνά, καθηγήτρια φιλόλογο.
Ήμουν αθλητής της πετοσφαίρισης “Α.Σ. Φθιώτις” (Β’ Εθνική, 1973-79). Εισήλθα στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών το 1980 και αποφοίτησα, με βαθμό πτυχίου «πολύ καλά» και ειδικότητα αντισφαίριση.
Ως προπονητής αντισφαίρισης, εργάστηκα το 1982-86 στo  “Πολιτεία tenis club”, υπό τον Κωστα Δροσόπουλο, το 1984-86 στον Α.Σ. Κηφισιάς και από το 1986-2006 ως πρωτοπροπονητής και ιδρυτής των Ακαδημιών του Δήμου Γαλατσίου  και του Α.Σ. Γαλατσίου. Πάνω απο 1.000 παιδιά πέρασαν ως εκπαιδευόμενα από τα χέρια μου, εκ των οποίων και αρκετοί πρωταθλητές στις κατηγορίες 10-12-14 ετών.
Διορίστηκα στη Εκπαίδευση τον Σεπτέμβρη του 1991. Σήμερα διανύω το 28ο έτος υπηρεσίας μου. Το 2014 πήρα μετάθεση(οργανική θέση) στο 1ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής όπου στις 9/6/15 εξελέγην Διευθυντής μετά από ψηφοφορία των συνυπηρετούντων συναδέλφων μου. Στις τελευταίες κρίσεις Δντών μεταξύ 200 περίπου υποψηφίων όλης της Β’ Αθήνας, είχα την 49 θέση, όμως προτίμησα το ίδιο μικρό σχολείο με πεποίθηση την μεγαλύτερη δυνατή προσφορά των υπηρεσιών μου στη τοπική κοινωνία, τα γειτονόπουλά μου.
Έλαβα το διδακτορικό μου στην Βυζαντινή Ιστορία, στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,  το 2002, με τίτλο εργασίας:«Η σωματική άσκηση κατά την πνευματική άθληση, τον 7ο αιώνα στο Βυζάντιο. Ιωάννης της Κλίμακος, Μάξιμος ο Ομολογητής, Ισαάκ ο Σύρος».
Γνωρίζω την Αγγλική γλώσσα  σε επίπεδο proficiency και έχω επάρκεια γνώσεων Η/Υ, ECDL.
Έχω παρακολουθήσει το Ορθόδοξο Θεολογικό Σεμινάριο της Εκκλησίας της Ελλάδος “Σύγχρονες αιρέσεις”, υπό τον π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο 1995-96. Επίσης  σεμινάρια Ε.Κ.Δ.Δ.Α. για “Οργάνωση και Διοίκηση”, όπως και άλλα εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΥΠΕΠΘ. Είχα συμμετάσχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Μπουσάγκ της Γαλλίας. Με επιστημονική επιμέλειά μου γυρίστηκε η ταινία “ΑΓΩΝ”(2004), σε σενάριο Κέλλης Κουτσουνά.
Αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Βασίλη Ζορμπά και τα αξιόλογα στελέχη της παράταξής του, για να συνεισφέρω κι εγώ με τις δυνάμεις μου στον αγώνα τους για το μέλλον της πόλης μας, στις εκλογές του 2019″.
Βασίλης Ζορμπάς
Ιατρός Πνευμονολόγος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software