Η Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου στην «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

thumbnail ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η
Στα στελέχη της παράταξής μας προστέθηκε και η Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, ενεργό μέλος της κοινωνίας της πόλης μας. Την καλωσορίζουμε στον κοινό αγώνα για την πόλη μας.
Το βιογραφικό της:
«Ζω και δραστηριοποιούμαι στα κοινά της Αγίας Παρασκευής, της πόλης μας, πάνω από δεκαπέντε χρόνια.
Είμαι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο, στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα και μητέρα τριών παιδιών. Τα δύο πτυχιούχοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, το μικρότερο φοιτήτρια της  Σχολής Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Συμμετείχα για χρόνια στο γονεϊκό κίνημα μέσα από τους Συλλόγους Γονέων και τις Σχολικές Επιτροπές των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής.
Ήμουν μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής) επί σειρά ετών και υπεύθυνη των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου.
Επί σειρά ετών Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής  ( Α.Ε.Α.Π.) και Έφορος των ομάδων Υποδομών και Ανδρών βόλεϊ του Συλλόγου.
Είμαι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής  (Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.)
Είμαι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις και Απανταχού Μαυρομματιανών « Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010, ήμουν ανεξάρτητη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με την παράταξη «Νίκη για την Αγία Παρασκευή».
Στις Εθνικές Εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2012, καθώς και του Ιανουαρίου του 2015, ήμουν υποψήφια βουλευτής του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Β΄ Αθηνών.
Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2014 ήμουν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα, του Συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ συμμέτοχοι στο αύριο».
Τον Ιούλιο του 2015, κατήγγειλα δημοσίως, με άρθρο μου στον τύπο, την απαράδεκτη και αναίσχυντη στάση του Π. Καμμένου, πού ανέτρεψε και ακύρωσε στην πράξη, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την ψήφιση των προαπαιτουμένων του 3ου μνημονίου. Έτσι αποχώρησα  από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Έμεινα ανεξάρτητη. Δεν αποχώρησα όμως από την προσπάθεια για κάτι καλύτερο για την πατρίδα μου. Δεν «πήγα στο σπίτι μου». Συνέχισα να συμμετέχω ενεργά και να προσφέρω στην πόλη μου και στην ιδιαίτερη πατρίδα μου μέσα από την εθελοντική μου προσφορά στον αθλητισμό και στα πολιτιστικά. Άρθρα μου  σχετικά με την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος,  έχουν δημοσιευθεί σε αρκετά ειδησεογραφικά και μή , sites.
Γνωρίζω τον Βασίλη Ζορμπά από χρόνια, όταν για πρώτη φορά συνεργαστήκαμε στη Σχολική Επιτροπή του 8ου  Δημοτικού Σχολείου εγώ ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και αυτός ως Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής.Γνωρίζω τη διαδρομή  του Βασίλη Ζορμπά στα δημοτικά πράγματα, το έργο που επιτέλεσε κατά τη Δημαρχία του, την αποδοχή και τον σεβασμό που απολαμβάνει από τους συμπολίτες μας ως γιατρός του ΕΣΥ.
Ως εκ τούτου μόνο τιμητική, για μένα, είναι η πρόσκλησή του, να συνεργαστώ, ως κομματικά ανεξάρτητη υποψήφια, συμμετέχοντας στο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο της παράταξης         « Αγία Παρασκευή Η Πόλη μας», που ηγείται .
Ο Βασίλης Ζορμπάς είναι ένας άνθρωπος με καθαρή και τίμια ματιά, με ευρύτερη απήχηση στον κόσμο της Αγίας Παρασκευής. Μέ όραμα για την Αγία Παρασκευή, την Πόλη μας.
Είμαι βέβαιη ότι ο Βασίλης Ζορμπάς θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Πόλη μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσω σ’ αυτό, προσθέτοντας και τις δικές μου, μικρές δυνάμεις».
Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software