Και νέο στέλεχος στην «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

δ.π. η πολη μαςi poli mas
Με χαρά υποδεχόμαστε  τον Αχιλλέα Μπονόβα, ένα νέο αξιόλογο στέλεχος, που θα στηρίξει τις προσπάθειές της παράταξής μας για “αλλαγή σελίδας” στο Δήμο μας, στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Αχιλλέας Μπονόβας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή.
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSc) με εξειδίκευση στο Marketing Management, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδος, Deree College. Επίσης διετέλεσε μέλος του Marketing society.
Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) με εξειδίκευση στην Ολική ποιότητα (Total Quality Management), στο University of Leicester του Ηνωμένου Βασιλείου. Διετέλεσε μέλος του Hellenic Society.
Από το 1995, δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, συγκεκριμένα στο χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, έχοντας διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες στα τμήματα Αγορών, Marketing, Εμπορικού Marketing, Διαφήμισης & Προώθησης Πωλήσεων.
Το 2004, ίδρυσε την εταιρεία Imports Valley, με αντικείμενο τις αντιπροσωπείες / εισαγωγές/ εξαγωγές ειδών διατροφής από όλη την Ευρώπη.
Βασίλης Ζορμπάς
Ιατρός Πνευμονολόγος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software