Με ταχύτητα χελώνας…

δ.π. η πολη μας
Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, το Δημοτικό Συμβούλιο, ανέλαβε την ευθύνη (αντί της δημοτικής Αρχής, που "δείλιασε") να αποφασίσει την εισαγωγή 95  παιδιών πέραν των προβλεπομένων, στους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης, αφού η διοίκηση του Δήμου επί 4 χρόνια δεν είχε λάβει κάποια πρόνοια. Ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, είχε δεσμευθεί στο ΔΣ ότι "σε λίγες μέρες θα πάρουμε τα παιδιά".
Η απόφαση αυτή, για να γίνει η έναρξη των ενεργειών (απαιτείται και σειρά άλλων) για την εισαγωγή των παιδιών, έπρεπε να αποσταλεί εγγράφως στην διοίκηση των ΠΑΙΣΔΑΠ. Όπως πληροφορηθήκαμε, η απόφαση θα επιδοθεί μάλλον σήμερα, 10  μέρες μετά. Δέκα (10) ολόκληρες μέρες για να πάει η απόφαση από την Λεωφόρο Μεσογείων 415 (Δημαρχείο) στην Λεωφόρο Μεσογείων 405 (Γραφεία διοίκησης ΠΑΙΣΔΑΠ). Εν τω μεταξύ, παιδιά και γονείς ταλαιπωρούνται από την αδιαφορία και την ανεπάρκεια του δημάρχου και των συνεργατών του.
Το γιατί ο δήμαρχος, για το σοβαρό αυτό κοινωνικό πρόβλημα, κινείται με "ταχύτητα χελώνας" ενώ σε άλλες περιπτώσεις  μέσα σε λίγες ώρες έχει έτοιμη την απόφαση και την εκτελεί (χθες το ΔΣ αποφάσισε τις εκδηλώσεις στο κτήμα Ιόλα και σήμερα τις ανακοίνωσε), αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει.
Βασίλης Ζορμπάς
Ιατρός Πνευμονολόγος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αγία Παρασκευή η πόλη μας"
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software