«Αγία Παρασκευή, η πόλη μας»: Χαιρετίζουμε το νέο μας στέλεχος

δ.π. η πολη μας I. Kouvopoulos
Η παράταξή μας χαιρετίζει ένα νέο αξιόλογο στέλεχος, που προσθέτει τις δυνάμεις του στον κοινό μας αγώνα.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γιάννης Κουβόπουλος, γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 1983 και είναι γέννημα-θρέμμα Αγίας Παρασκευής. Προέρχεται από μία εκ των παλαιοτέρων οικογενειών της πόλης μας, είναι γιός του Κώστα Κουβόπουλου και της Άννα Παπαμακαρίου-Κουβοπούλου. Είναι παντρεμένος έχει έναν  γιο 3 ετών, τον Κωνσταντίνο.
Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος, υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος αλλά και υποψήφιος δήμαρχος, ενώ η μητέρα του, Ροζάννα, για σειρά ετών υπηρέτησε ως δημοτική υπάλληλος, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών.
Από το 2002 ασκεί το επάγγελμα του Δημοσιογράφου έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο American College of Greece και το τμήμα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας στο New York College και ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.
Έχει εργασθεί στο αθλητικό ρεπορτάζ πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων ενώ από το 2016 εργάζεται στο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό SPORT24 103,3 FM.
Έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία στην Αερονομία της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ασχολείται, ως χόμπι, με το μπάσκετ, το τένις, το διάβασμα και τα ταξίδια.
Έχοντας «κληρονομήσει» την παθολογική αγάπη των γονιών του προς την πόλη, είναι έτοιμος να βγει μπροστά και να συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί και όποιον τρόπο του ζητηθεί,  για να βοηθήσει ώστε να λυθούν τα προβλήματα της πόλης και να γίνει η Αγία Παρασκευή και πάλι το προάστιο που γνωρίσαμε, που μεγαλώσαμε, που ονειρευτήκαμε, που αγαπήσαμε.
Βασίλης Ζορμπάς
Ιατρός Πνευμονολόγος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 5/7/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software