Φιλοδοξίες και «δαχτυλίδια»

δ.π. η πολη μας
Την ανεξαρτητοποίηση του   δήλωσε πρόσφατα από την παράταξη μας, «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», ο Κώστας Τσιαμπάς. Τα σημαντικά  καθήκοντα  που του εμπιστεύτηκε ο επικεφαλής μας στη διάρκεια της συνεργασίας μας, λόγω των οποίων και έγινε γνωστός στην πόλη,  τα εκτέλεσε  άρτια σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του επικεφαλής μας και της παράταξης  και με τη αμέριστη συνδρομή όλων των συναδέλφων της παράταξης και φυσικά των υπαλλήλων του Δήμου, αφού ο ίδιος δεν είχε καμιά εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.
 Στις καθαρά προσωπικές του φιλοδοξίες που  πρόβαλε και απαίτησε να ικανοποιηθούν, κατά καιρούς και εντονότερα το τελευταίο χρόνο,  του κατέστη   σαφές ότι η παράταξη  έχει  δημοκρατικές διαδικασίες για την επιδίωξή τους και κανείς δεν μπορεί να επιβληθεί μόνο και μόνο με τον αριθμό των σταυρών που έλαβε, λόγω μάλιστα των θέσεων και των καθηκόντων που του ανατέθηκαν . Του έγινε γνωστό ότι   δεν υπάρχει «δαχτυλίδι» για του δοθεί, δεν υπάρχει «στέμμα» για να τον στέψει. Αυτό ως απάντηση σ΄αυτά  που ξαφνικά, μετά 7 χρόνια, ανακάλυψε.
Eπιθυμούμε να  του πούμε    ότι αποχωρήσεις , προσχωρήσεις ,συμμαχίες ,ανακατατάξεις, ανεξαρτητοποιήσεις  συμβαίνουν πάντα στους χώρους  της πολιτικής ζωής, είναι δε  συχνό φαινόμενο  δημοτικές παρατάξεις να κερδίζουν εκλογές, να χάνουν και  να ξανακερδίζουν.
 
Η παράταξή μας καθημερινά δυναμώνει, με νέα δυναμικά στελέχη που, σε συνεργασία με τα έμπειρα παλαιότερα, επεξεργάζονται το σχέδιο και τις προτάσεις της προς τους δημότες, των οποίων την εμπιστοσύνη θα διεκδικήσει και πάλι. 
Ευχόμαστε στον Κώστα Τσιαμπά, καλή τύχη στις προσωπικές του φιλοδοξίες.
 
Βασίλης Ζορμπάς
Ιατρός Πνευμονολόγος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software