Η παράταξη έκοψε την Βασιλόπιτά της

δ.π. η πολη μαςzorbas pita 2018a
Στις 19 Ιανουαρίου η παράταξή μας έκοψε την Βασιλόπιτά της, στο «Καφέ 12» στην οδό Αγίου Ιωάννου. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο πλήθος των φίλων και υποστηρικτών της παράταξής μας που παραβρέθηκαν και με την εμπιστοσύνη τους και την αγωνιστική τους διάθεση μας δίνουν δύναμη. 
Στον χαιρετισμό του ο επικεφαλής μας Βασίλης Ζορμπάς, ανέφερε ότι η παράταξη είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου. Όπως τόνισε, η παράταξη έχει στελεχωθεί και με νέα αξιόλογα άτομα που εργάζονται και σχηματοποιούν προτάσεις για την πόλη, τις οποίες θα παρουσιάζουμε συνεχώς στους δημότες μας. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης, η βουλευτής Β΄Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην Υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, ο Γραμματέας της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ και συντοπίτης μας Νίκος Κωστόπουλος, ο Αντώνης Μυτιληνάκης μέλος της ΠΕ της ΝΔ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, η πολιτευτής της ΝΔ Θάλεια Καραΐνδρου και ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου και πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γιώργος Κουράσης . Αγωνιστικούς χαιρετισμούς έστειλαν οι βουλευτές της ΝΔ Νίκη Κεραμέως, Μισέλ Ασημακοπούλου και Άννα Καραμανλή, και η πολιτευτής της ΝΔ Ζωή Ράπτη,  που βρίσκονταν εκτός Αθηνών σε αποστολή του κόμματός τους.
Ιδιαίτερα τιμητική και η παρουσία εκπροσώπων Συλλόγων της πόλης μας: Η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Εύη Χατζοπούλου- Ματιάτου, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης,  ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Μάκης Κρασανάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» Αντώνης Μαυράκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Παναγιώτης Πανουτσακόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του ίδιου Συλλόγου Βασίλης Σαββίδης,  ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Θοδωρής Μπριάνης, ο πρόεδρος του ΔΡΑΣΕ Αυγουστίνος Κάτσαρης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» Γιάννης Πάνου, ο πρόεδρος του Συλλόγου ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Γιάννης Αρβανιτάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη Δημήτρης Συκιώτης,  ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πευκακίων Χρήστος Λαμπρινάκης και το μέλος του ΔΣ του ίδιου Συλλόγου Αγγελική Σκοτίδα, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΑΠ Θανάσης Δημακόπουλος και η έφορος του ίδιου Συλλόγου Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου.
Βασίλης Ζορμπάς
Ιατρός Πνευμονολόγος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
 
Δημ/ση : 23/1/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software