logo agia-paraskevi

Ο δήμαρχος να μπει μπροστά, εκτός…

Ζητώ δημόσια, από τον πρώτο πολίτη της πόλης μας, το δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, να  καλέσει τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών», η οποία επιχειρείται να «νομιμοποιηθεί» ερήμην της βούλησης του ελληνικού λαού. 

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ «ΝΙΚΗΣ» ΣΤΙΣ 27/1

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. σας καλούμε στα εγκαίνια των γραφείων της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής» στην οδό Πελοποννήσου 13 με μουσική και κεράσματα.
Χαιρετισμός: Γιάννης Σταθόπουλος, Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.
Θα είναι ιδιαίτερη χαρά, για όλους/ες μας, να σας δούμε από κοντά.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Το «κύκνειο άσμα» της απερχόμενης δημοτικής Αρχής

Η απερχόμενη δημοτική Αρχή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, δεν εννοεί να αντιληφθεί ότι αυτή έχει την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου (έστω και ως μειοψηφία) και δεν είναι δυνατόν να «αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση».  Έχει γίνει πλέον αντιληπτό σε όλους ότι είναι  εξαντλημένη, ότι δεν καταφέρνει να πράξει πια ούτε καν τα αυτονόητα. Και παρ΄όλα αυτά, αντί να συζητήσει με την αντιπολίτευση και να επιδιώξει την βοήθεια και τη συναίνεσή της για να προχωρήσουν τα θέματα του Δήμου, εξακολουθεί να δείχνει  αλαζονεία και  αυταρχισμό, ακριβώς όπως τότε που είχε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αδυνατεί να λάβει τα μηνύματα των καιρών, είναι όμως το «κύκνειο άσμα της».

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Πώς εννοεί τη συναίνεση ο κ. Σταθόπουλος;

Δεν μας είναι ευχάριστο, στη διάρκεια των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να υπάρχουν πολιτικές αντιπαραθέσεις. Πόση όμως ανοχή μπορεί να δείξει η αντιπολίτευση, απέναντι στην ακύρωση των συλλογικών θεσμικών οργάνων αλλά και στον ευτελισμό κορυφαίων διαδικασιών;

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Καταδίκη της τρομοκρατίας

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής της 19η Δεκεμβρίου, υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία το παρακάτω  Ψήφισμα, που αφορά στην πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Το Ψήφισμα κατατέθηκε προς ψήφιση από τον κ. Βασίλη Ζορμπά, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγία Παρασκευή η πόλη μας». 

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ»: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΗΚΗΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» με αφορμή τις γιορτές προσφέρει σε κατοίκους της πόλης σειρά από γλαστράκια με λεβάντα ή δενδρολίβανο και θήκες για περισυλλογή περιττωμάτων για τα ζώα συντροφιάς. 

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

nikiΣυνεδρίασε την Τρίτη 11/12 με την παρουσία του Δημάρχου Ι. Σταθόπουλου η Γραμματεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής». Η Γραμματεία συζήτησε την πορεία υλοποίησης του προγράμματος και του έργου της Δημοτικής αρχής και έκανε εκτίμηση του έργο των θεματικών της επιτροπών στους τομείς Οικονομικών-Διαφάνειας, Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Γυναίκας, Νεολαίας και Περιβάλλοντος-Τεχνικών Έργων.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ

A P H POLH MAS
Ως γιατρός, έγινα πολλές φορές «εξομολογητής» ανθρώπων της πόλης μας, ασθενών μου ή μη, που μου ανέφεραν εμπιστευτικά προσωπικά τους βιώματα ενδοοικογενειακής βίας. Δεν είμαι ειδικός, τους έδωσα συμβουλές να απευθυνθούν σε ειδικούς. Δεν γνωρίζω αν το έπραξαν. Αυτό που γνωρίζω, είναι ότι συνήθως η σιωπή, λόγω των προκαταλήψεων, καλύπτει τα πάντα. Και ότι τα φαινόμενα αυξάνονται. Γι΄αυτό το λόγο, η παράταξή μας επεξεργάσθηκε το θέμα και αποφασίσαμε, να δημιουργήσουμε, ως δημοτική Αρχή, μια καινούρια Κοινωνική Δομή στο Δήμο: Το «Κέντρο Συμβουλευτικής για την Ενδοοικογενειακή Βία», που θα ενταχθεί στο δίκτυο των 62 πανελλαδικών παρόμοιων δομών.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

is nikiΕίναι τουλάχιστον άκομψη η προσπάθεια από κάποιες πλευρές να αμφισβητηθεί ο πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής». Είναι κυρίως προσβλητική για στελέχη μας όπως τον Γραμματέα της Κίνησης, Αντιδημάρχους και πολλούς/-ές ακόμη που προέρχονται από σχεδόν όλα τα δημοκρατικά κόμματα. 

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

banner phone

banner map

slider-image4

banner local tv

Έντυπα για Ηλεκτρονική Υποβολή