logo agia-paraskevi

Παρουσίαση της πρότασής μας για το «Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο» στα Πευκάκια

δ.π. η πολη μαςzorbas 14 3 18
Η παράταξή μας, την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, παρουσίασε την πρόταση-προμελέτη για την κατασκευή του “Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου” στα Πευκάκια της Αγίας Παρασκευής, ενώπιον  εκπροσώπων αθλητικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών συλλόγων καθώς και δημοτικών παρατάξεων και ενεργών πολιτών, στους οποίους εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες για την ενεργή συμμετοχή τους.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Σχεδιάζουμε το μέλλον

zormpas 12 3 18
Η παράταξή μας πρόσφατα δημοσιοποίησε την δέσμευσή της ότι η πρώτη της ενέργεια αμέσως όταν αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου, εφ΄όσον οι δημότες μας εμπιστευθούν και πάλι, είναι η μετατροπή της πόλης μας σε ψηφιακή "έξυπνη πόλη". Η ενέργεια αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα την απλούστευση των λειτουργιών του Δήμου, των οποίων το κόστος θα μειωθεί κάθετα και την διευκόλυνση των πολιτών, με συνέπεια την εξοικονόμηση πόρων προς όφελος του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ», παρουσιάζουμε την πρότασή μας

δ.π. η πολη μας
Η παράταξή μας,  καταθέτει δημόσια την πρόταση-προμελέτη της  για την αξιοποίηση και χρήση του“Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων”. Η πρότασή μας,  με πολύμηνη επιμέλεια της Επιτροπής Εργασίας Υποδομών και Προγραμμάτων Αθλητισμού, στηρίζεται σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές παραδοχές. Η παρουσίαση της πρότασής μας θα γίνει την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Θα αναλυθούν οι τεχνικές προδιαγραφές και παραδοχές καθώς και  οικονομικός προϋπολογισμός. Η πρότασή μας αυτή, θα τεθεί σε  δημόσια διαβούλευση για εύλογο χρονικό διάστημα (και με ηλεκτρονικό τρόπο), τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιοποιηθούν μετά την πραγματοποίησή της, σε νέα παρουσίαση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κολυμβητήριο, η τελευταία ευκαιρία

δ.π. η πολη μας
Το "Κολυμβητήριο" το οποίο αφορά στην ιδιοκτησία του δήμου μας με το περισσότερο μακροχρόνιο ιστορικό, προκειμένου να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει, συζητήθηκε για άλλη μια ακόμη φορά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Φεβρουαρίου 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Καλωσορίζουμε το νέο μας στέλεχος, Δημήτρη Ευαγγελάτο

δ.π. η πολη μαςzormpas D Eyaggelatos
Η παράταξή μας εμπλουτίζεται με νέα  στελέχη, με γνώσεις και διάθεση προσφοράς στα Κοινά, που μας δίνουν μια νέα δυναμική. Μετά την είσοδο των νέων στελεχών που πρόσφατα είχαμε ανακοινώσει, καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον δικηγόρο Δημήτρη Ευαγγελάτο. Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις και με άλλα, νέα, στελέχη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Φιλοδοξίες και «δαχτυλίδια»

δ.π. η πολη μας
Την ανεξαρτητοποίηση του   δήλωσε πρόσφατα από την παράταξη μας, «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», ο Κώστας Τσιαμπάς. Τα σημαντικά  καθήκοντα  που του εμπιστεύτηκε ο επικεφαλής μας στη διάρκεια της συνεργασίας μας, λόγω των οποίων και έγινε γνωστός στην πόλη,  τα εκτέλεσε  άρτια σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του επικεφαλής μας και της παράταξης  και με τη αμέριστη συνδρομή όλων των συναδέλφων της παράταξης και φυσικά των υπαλλήλων του Δήμου, αφού ο ίδιος δεν είχε καμιά εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος: Το Ψήφισμα για το όνομα της ΠΓΜΔ είναι διχαστικό

δ.π. η πολη μας
Η παράταξή μας κατέθεσε στις 25/1/2017 στο Δημοτικό Συμβούλιο, πρόταση Ψηφίσματος ενόψει των διαπραγματεύσεων για το όνομα της ΠΓΜΔ. Ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος προσπάθησε να αποφύγει την συζήτησή του χαρακτηρίζοντας το Ψήφισμα διχαστικό και προφασιζόμενος  ότι θα πυροδοτούσε  κλίμα “υπερπατριωτικό”   ζήτησε την απόσυρσή του, πρόταση που δεν αποδεχθήκαμε. Η συζήτηση για το θέμα, διέψευσε τις δήθεν “ανησυχίες” του, να  αναγορευτούμε σε “Μακεδονομάχους” (όπως είπε). Όσοι  δημοτικοί σύμβουλοι  τοποθετήθηκαν, συμφωνούντες ή διαφωνούντες με το Ψήφισμα, ανέλυσαν τις απόψεις με κόσμιο και νηφάλιο τρόπο και με επιχειρήματα.     Μετά από ψηφοφορία, το Ψήφισμα καταψηφίσθηκε.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η παράταξη έκοψε την Βασιλόπιτά της

δ.π. η πολη μαςzorbas pita 2018a
Στις 19 Ιανουαρίου η παράταξή μας έκοψε την Βασιλόπιτά της, στο «Καφέ 12» στην οδό Αγίου Ιωάννου. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο πλήθος των φίλων και υποστηρικτών της παράταξής μας που παραβρέθηκαν και με την εμπιστοσύνη τους και την αγωνιστική τους διάθεση μας δίνουν δύναμη. 

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΝΕΒΑΠ και «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», μια εποικοδομητική συνάντηση

δ.π. η πολη μαςzorbas enrvap

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων της παράταξής μας με συλλογικότητες της πόλης, ο επικεφαλής μας  Βασίλης Ζορμπάς και στελέχη  της παράταξης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλη Τσαγκάρη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της. Το αντικείμενο της πολύ ενδιαφέρουσας συνάντησης, ήταν η τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και η ανάπτυξη νέας. Ακούσαμε και καταγράψαμε της θέσεις της ΕΝΕΒΑΠ, τις οποίες και θα επεξεργαστούμε, ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε να επαναλάβουμε τη συνάντησή μας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η Αγία Παρασκευή πρωταγωνιστής στις ψηφιακές εξελίξεις

δ.π. η πολη μας

Η παράταξή μας, παρουσιάζει τις προτάσεις-δεσμεύσεις μας για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών και την Διαφάνεια. Σκοπός μας είναι διευκολύνουμε την καθημερινότητα τους και να εξοικονομήσουμε πόρους, που θα χρησιμοποιηθούν και πάλι προς όφελος των πολιτών. Με αυτό το σκεπτικό εγκαινιάζουμε την προγραμματική μας καμπάνια με τίτλο «Αγία Παρασκευή e-πόλη μας» που στοχεύει να καταστήσει την Αγία Παρασκευή πρωταγωνιστή και όχι ουραγό στις ψηφιακές εξελίξεις στον 21ο αιώνα. Τις προτάσεις επεξεργάσθηκαν οι Επιτροπές Εργασίας για θέματα Διοίκησης (Συντονιστής Νάτσικας Αντώνης και μέλη Παπαδοπούλου Ελευθερία, Κουταβάς Αθανάσιος, Βρατσίδα Έφη) και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας (Συντονιστής Μπαλάσκας Αθανάσιος και μέλη Μπουρλιάσκος Θεόδωρος και Θωμάς Δημήτριος).

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

banner phone

banner map

banner katastrofes

banner local tv

Έντυπα για Ηλεκτρονική Υποβολή