logo agia-paraskevi

Φτάνει πια με τις διώξεις

δ.π. η πολη μας
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 26 Απριλίου 2018, ο πρόεδρός του κ. Γεράσιμος Βλάχος δήλωσε ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά της ενημερωτικής ηλεκτρονικής ιστοσελίδας «Agia Paraskevi Guide», για δημοσίευμά της που του άσκησε συνήθη πολιτική κριτική.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δημοτική Αρχή «Πόντιος Πιλάτος»

δ.π. η πολη μας

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ένας κοινωνικός θεσμός κινδυνεύει. Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», το οποίο λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια, δεν έχει βρει ακόμη τη θέση που του αρμόζει, λόγω κυβερνητικών κακών χειρισμών.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Το διαψεύδει ο δήμαρχος;

δ.π. η πολη μας
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Μαρτίου 2018,  κατέθεσα ερώτημα στο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, αν του έχει υποβληθεί καταγγελία των υπαλλήλων του ΠΑΟΔΑΠ για τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρη Παπαμιχαήλ. Τότε, είχε υπεκφύγει να απαντήσει δηλώνοντας ότι δεν θυμάται.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

«Αγία Παρασκευή η πόλη μας», συλλογικά Όργανα της παράταξης

δ.π. η πολη μας
Η παράταξή μας λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες και Όργανα που προβλέπονται από το Καταστατικό της. Τα συλλογικά Όργανα της παράταξης, αφουγκράζονται την κοινωνία, καταγράφουν τα προβλήματα του Δήμου, τα μελετούν, τα επεξεργάζονται, σχεδιάζουν  και προτείνουν λύσεις. Πρόσφατα, προχωρήσαμε σε ανανέωση και ανασυγκρότηση των Οργάνων αυτών, τα οποία δημοσιοποιούμε. Κάθε συμπολίτης μας που εντοπίζει κάποιο πρόβλημα, προσωπικό ή γενικό, στο Δήμο μας, ή επιθυμεί να συνεισφέρει με κάποια πρότασή του, μπορεί να απευθύνεται σε μας. Μπορεί να αναφέρει το πρόβλημα ή την πρότασή του είτε μέσω της ιστοσελίδας μας (http://agiaparaskevi-ipolimas.gr/) είτε αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Παρουσίαση της πρότασής μας για το «Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο» στα Πευκάκια

δ.π. η πολη μαςzorbas 14 3 18
Η παράταξή μας, την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, παρουσίασε την πρόταση-προμελέτη για την κατασκευή του “Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου” στα Πευκάκια της Αγίας Παρασκευής, ενώπιον  εκπροσώπων αθλητικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών συλλόγων καθώς και δημοτικών παρατάξεων και ενεργών πολιτών, στους οποίους εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες για την ενεργή συμμετοχή τους.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Σχεδιάζουμε το μέλλον

zormpas 12 3 18
Η παράταξή μας πρόσφατα δημοσιοποίησε την δέσμευσή της ότι η πρώτη της ενέργεια αμέσως όταν αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου, εφ΄όσον οι δημότες μας εμπιστευθούν και πάλι, είναι η μετατροπή της πόλης μας σε ψηφιακή "έξυπνη πόλη". Η ενέργεια αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα την απλούστευση των λειτουργιών του Δήμου, των οποίων το κόστος θα μειωθεί κάθετα και την διευκόλυνση των πολιτών, με συνέπεια την εξοικονόμηση πόρων προς όφελος του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ», παρουσιάζουμε την πρότασή μας

δ.π. η πολη μας
Η παράταξή μας,  καταθέτει δημόσια την πρόταση-προμελέτη της  για την αξιοποίηση και χρήση του“Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων”. Η πρότασή μας,  με πολύμηνη επιμέλεια της Επιτροπής Εργασίας Υποδομών και Προγραμμάτων Αθλητισμού, στηρίζεται σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές παραδοχές. Η παρουσίαση της πρότασής μας θα γίνει την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Θα αναλυθούν οι τεχνικές προδιαγραφές και παραδοχές καθώς και  οικονομικός προϋπολογισμός. Η πρότασή μας αυτή, θα τεθεί σε  δημόσια διαβούλευση για εύλογο χρονικό διάστημα (και με ηλεκτρονικό τρόπο), τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιοποιηθούν μετά την πραγματοποίησή της, σε νέα παρουσίαση.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κολυμβητήριο, η τελευταία ευκαιρία

δ.π. η πολη μας
Το "Κολυμβητήριο" το οποίο αφορά στην ιδιοκτησία του δήμου μας με το περισσότερο μακροχρόνιο ιστορικό, προκειμένου να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει, συζητήθηκε για άλλη μια ακόμη φορά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Φεβρουαρίου 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

banner phone

banner map

banner katastrofes

banner local tv

Έντυπα για Ηλεκτρονική Υποβολή