Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ «ΓΕΛΑΔΑΚΗ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

logo

Το χώρο του εργοταξίου της Πεζογέφυρας Γελαδάκη επί της Λεωφόρου Μεσογείων επισκέφθηκε την Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς όπου, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ροής εργασιών και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες θεμελίωσης των βάθρων της γέφυρας.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας και τους επιβλέποντες μηχανικούς του Υπουργείου για την πορεία του έργου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών. Παρών ήταν και ο Διευθυντής Κατασκευών του ΥΠΕΚΑ κ. Πουλόπουλος.

Πρόκειται για ένα απολύτως επιβεβλημένο έργο αφού στο σημείο αυτό έχουμε δυστυχώς θρηνήσει τον τραγικό θάνατο πολλών συνανθρώπων μας, που χάθηκαν στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τη Λ. Μεσογείων.

Μετά από συνεχείς, επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες, πιέσεις και διαβήματα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών& Δικτύων, συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και προσωπική κινητοποίηση του ίδιου του Δημάρχου, η πεζογέφυρα βρίσκεται επιτέλους, μετά από καθυστέρηση πλέον των είκοσι ετών, σε στάδιο κατασκευής. Το έργο χρηματοδοτείται εξ΄ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ , άρα δεν θα επιβαρύνει οικονομικά ούτε στο ελάχιστο τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014 οπότε και θα παραδοθεί στους πολίτες διασφαλίζοντας όρους ασφαλείας των πεζών και αποκαθιστώντας πλέον την απρόσκοπτη επικοινωνία των δύο τμημάτων της πόλης εκατέρωθεν της Μεσογείων.

Μετά την επιτυχημένη έκβαση της διεκδίκησης της πεζογέφυρας Γελαδάκη και σε υλοποίηση προεκλογικής δέσμευσης του Δημάρχου προς τους πολίτες, επόμενος στόχος είναι η διεκδίκηση έργου κατασκευής και δεύτερης πεζογέφυρας επί της οδού Μεσογείων.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσιαμπάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γουργούλης, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπαλτόπουλος, ο Προϊστάμενος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού του Δήμου κ. Θεοδωρίδης, η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου κα. Ζορμπά, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Πευκακίων κ. Μιχαηλίδης καθώς και μέλη του Συλλόγου και κάτοικοι της περιοχής.

ΓΕΛΑΔΑΚΗ2842014 004s

ΓΕΛΑΔΑΚΗ2842014 015s

ΓΕΛΑΔΑΚΗ2842014 019s

ΓΕΛΑΔΑΚΗ2842014 025s

ΓΕΛΑΔΑΚΗ2842014 028s

Δήμος Αγίας Παρασκευής - Γραφείο Τύπου

Ημ/νία Δημ/σης : 29/04/2014

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software