Ο 9.84 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Ο 9.84 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Με την Πρόεδρο του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9.84» Νίκη Αραμπατζή συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής Νίκος Ζόμπολας, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

984 1

Η Πρόεδρος, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Αντιδημάρχου, συμφώνησε ο «ανανεωμένος» και ιστορικός δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας να στηρίξει ως χορηγός επικοινωνίας το «1ο Φεστιβάλ Νεολαίας 2020» του Δήμου μας. Για τον σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ραδιοφωνικό διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο θα μεταδίδει ο σταθμός από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου, ημέρες που θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ, με παράλληλες ζωντανές συνδέσεις.

Η Πρόεδρος, επίσης, υποσχέθηκε ότι ο «Αθήνα 9.84» θα αποτελέσει στρατηγικό σύμμαχο επικοινωνίας σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Συντονιστής του Φεστιβάλ Γιώργος Κωβαίος και η Υπεύθυνη Χορηγιών του Φεστιβάλ Μαρίνα Καλαντζάκη.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software