Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

«ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΩΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

Στο Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Παρασκευής λειτουργούν δώδεκα κοινωνικές δομές: δύο Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), τρία προγράμματα «Βοήθειας στο Σπίτι», ένα Μουσικοκινητικό εργαστήρι για Άτομα με Αναπηρίες, Κέντρο Γυναίκας, Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Σίτισης, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Ανταλλακτήριο με είδη ένδυσης.

Οι τέσσερις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Σίτισης, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Ανταλλακτήριο) λειτουργούν με τη συνδρομή του Δήμου και δέχονται χορηγίες από ιδιώτες, σωματεία και άλλους φορείς. Τηρείται επίσης αρχείο αιτήσεων εθελοντών.

Από το επιστημονικό προσωπικό των Δομών αυτών υλοποιούνται κοινωνικές πολιτικές για την καταπολέμηση της φτώχειας, κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και υπέρ της κοινωνικής συνοχής.

Στο έργο μας αυτό σας θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στις δράσεις μας, έτσι ώστε να συμβάλλετε κι εσείς στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής                                       Ο Δήμαρχος

                                     Νικόλαος Κωβαίος Ντούσκος                                     Βασίλειος Ζορμπάς

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software