ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 451

01 451Με εποπτεία και συντονισμό της Αντιδημάρχου Καθαριότητας Ελένης Δάβαρη, συνεργείο του Δήμου πραγματοποίησε καθαρισμό και διαμόρφωση τού οικοδομικού τετραγώνου 451, που βρίσκεται στα Πευκάκια.

02 451Ο συγκεκριμένος χώρος έχει έκταση 23 στρεμμάτων, ανήκει στην περιουσία του Δήμου και σε αυτόν πρόκειται να ανεγερθεί το Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων.

03 451Το συνεργείο του Δήμου, εξοπλισμένο με JCB και ανατρεπόμενο φορτηγό, το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Νοεμβρίου, καθάρισε και διαμόρφωσε τον χώρο, στον οποίο είχαν συσσωρευτεί μπάζα και απορρίμματα επί σειρά ετών.04 451

Στις εργασίες που πραγματοποίησε ο Δήμος παρευρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) ο Αντιπρόεδρος Κώστας Γουργούλης και το μέλος Γιώργος Κωβαίος,καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πευκακίων Χρήστος Λαμπρινάκης, όλοι κάτοικοι της περιοχής.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software