ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ HIV

rapid testΤο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης του Δήμου Αθηναίων και το Εθνικό Καποδιαστρακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παρέχει τη δυνατότητα ταχείας εξέτασης για HIV (rapid HIV test).
Η εξέταση θα γίνει ανώνυμα και δωρεάν,  την Πέμπτη 23  Μαΐου, 9:00 με 13:00, στο Δημοτικό  Ιατρείο Τσακού, (Χειμάρας 22, τηλ. 210 6547700 ).
Η εξέταση παρέχεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα AIDS health foundation (AHF) και πραγματοποιείται με την πλέον αξιόπιστη τεχνολογία ταχείας εξέτασης (rapid HIV test), διαρκεί ένα μόλις λεπτό και διεξάγεται από εξειδικευμένο προσωπικό του Ινστιτούτου Κοινωνικής Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ). Είναι αξιόπιστη (99%) και απαιτεί την λήψη μιας μόνο σταγόνας αίματος από το δάχτυλο. Οι εξεταζόμενοι λαμβάνουν τα αποτελέσματα αμέσως, ενώ ταυτόχρονα παρέχονται και υπηρεσίες συμβουλευτικής.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software