ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

| Νέα του Δήμου
patoulis 2Με το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε την Παρασκευή 15/3 στο Δήμο μας συνοδευόμενος από τους Αγιοπαρασκευϊώτες υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Γιάννη Σιδέρη, πρ. Αντιδήμαρχο και Γεωργία Πίσπα, Πρόεδρο του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ». 
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Πατούλη για τα έργα που εκτελούνται στον Δήμο, καθώς και εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, ο οποίος τον διαβεβαίωσε  ότι ως Περιφερειάρχης θα είναι αρωγός στην υλοποίηση έργων που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Αγιοπαρασκευϊωτών. Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα συνεργασίας του Α’ και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης  για τη διαχείριση αποβλήτων, την πολιτική προστασία, το ΕΣΠΑ κ.α.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software