ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Attiko Metro 5 9 18Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό Α.Ε. Θεόδωρο Παπαδόπουλο είχαν ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος την Τρίτη 4/9/2018 στα γραφεία της Εταιρείας.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος εξέφρασε το αίτημα για δημιουργία σταθμού του Μετρό στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι κάτοικοι της πόλης.
Ο κ. Παπαδόπουλος  επισήμανε ότι η Αττικό Μετρό θεωρεί πως ο Δήμος της Αγ. Παρασκευής δεν καλύπτεται από το υπάρχον δίκτυο του Μετρό. Λόγω δημιουργίας του σταθμού «Αγία Παρασκευή» στη σημερινή του θέση, τεχνικά δεν είναι δυνατή, σήμερα, η δημιουργία σταθμού στην Κεντρική Πλατεία και σύνδεσή με το υπάρχον δίκτυο. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου η οποία θα γίνει με εκπόνηση επικαιροποιημένης Μελέτης Ανάπτυξης Μετρό, θα εξεταστεί η κάλυψη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με προτεραιότητα τη δημιουργία σταθμού στην Πλατεία.  
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software