Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ-ΣΥΔ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

| Νέα του Δήμου
Η υπόθεση κατασκευής της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – ΣΥΔ για ΑμεΑ στο Δήμο Αγ. Παρασκευής είναι ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα για να χρησιμοποιείται αντιπολιτευτικά.
Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή προχώρησε ορθά στη δέσμευση οικοπέδου ιδιοκτησίας του Δήμου και στο χαρακτηρισμό του ως χώρου ανέγερσης ΣΥΔ, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (την 87/2014) που υπερψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ακολούθησε, επί της σημερινής Αρχής (15.09.2014) η εκδίκαση των ενστάσεων κατοίκων με την απόφαση 325/14 και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης-ΦΕΚ την 24.03.2016. Συμπληρωματικά ενημερώνουμε ότι εκκρεμεί η απόφαση προσφυγής κατοίκων κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης για ακύρωση του ΦΕΚ.
Πέραν αυτών η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει μελετήσει και διεκδικήσει λύσεις επί του θέματος αυτού. Όλες τις πλευρές αυτού του ζητήματος θα τις συζητήσουμε σε σύσκεψη που θα συγκαλέσουμε στο Δημαρχείο.   
Τέλος, ισχυριζόμαστε ότι κανείς δεν είναι πιο ευαίσθητος στα κοινωνικά θέματα από τον άλλον. Οι δράσεις μας και η υποστήριξη στα ΑμεΑ με μικρό, πρόσφατο δείγμα τη δημιουργία του καφέ στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», είναι σταθερή και αδιαπραγμάτευτη.    
 
                                         Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
                                      ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Δημ/ση : 8/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software