Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

edaΤα γραφεία της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής επισκέφθηκε την Παρασκευή 27/04/2018 ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος προκειμένου να συζητήσει θέματα σχετικά με την επέκταση του Δικτύου και την πύκνωση των συνδέσεων του Φυσικού αερίου στα Διοικητικά όρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής ώστε τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από τη χρήση του να γίνουν προσβάσιμα σε όλο και περισσότερους Δημότες.
Το Δίκτυο Φυσικού Αερίου στην Αγία Παρασκευή είναι αρκετά εκτεταμένο στον τομέα από τη Μεσογείων προς την Περιφερειακή Υμηττού. Σε αυτόν τον τομέα ήδη τροφοδοτούνται Δημόσια Κτήρια και φορείς όπως το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Σχολεία, Εκκλησίες καθώς και το Αμερικανικό Κολλέγιο. Στον τομέα από τη Μεσογείων και προς τα όρια του Χαλανδρίου, υπάρχουν ήδη υποδομές και Δίκτυο Φυσικού αερίου, χωρίς όμως να υπάρχει βέλτιστη διείσδυση στους πολίτες-καταναλωτές.  Επίσης η Εταιρεία στα πλαίσια του πενταετούς προγράμματος επέκτασης του Φυσικού Αερίου στο Νομό Αττικής, ανακοίνωσε στο Δήμαρχο ότι έχει συμπεριλάβει το Δήμο Αγίας Παρασκευής στα σχέδια επέκτασης του Δικτύου και με οργανωμένες δράσεις σε συνεργασία με τον Δήμο στοχεύει στην ενημέρωση όλο και περισσότερων Δημοτών για τις χρήσεις και τα οφέλη του Φυσικού αερίου ώστε η επέκταση και πύκνωση του υφιστάμενου Δικτύου να γίνει με τον καλύτερο τρόπο. 
 
Δημ/ση : 2/5/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software