Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ

Bioklimatiki D KΗ Δημοτική αρχή ανέλυσε με ήπιο πολιτικό λόγο, χωρίς χαρακτηρισμούς και χωρίς υπονοούμενα, τι έχει γίνει στο έργο της Βιοκλιματικής ανάπλασης οδών του Κοντοπεύκου, έργο που στο μεγαλύτερο μέρος του έγινε επί των ημερών της Δημαρχίας Ι. Σταθόπουλου. 
Εξηγήσαμε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, που υπερασπίσθηκε το συγκεκριμένο έργο από την εποχή που εισήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο επί Δημαρχίας Γιαννακόπουλου, θα διορθώσει με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση όλες τις βλάβες από τη χρήση αλλά και πιθανές αστοχίες της εργολαβίας, την επίβλεψη των οποίων δεν είχαμε εμείς αλλά η Περιφέρεια Αττικής.
Η διαστρέβλωση της αλήθειας για μερικά λεπτά δημοσιότητας οδηγεί σε ακραίους χαρακτηρισμούς και λανθασμένη πληροφόρηση των Δημοτών. Η Δημοτική αρχή επιλέγει, για άλλη μια φορά, την οδό της αλήθειας και μόνον. Τελεία και παύλα επί του θέματος. 
 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ
 
Δημ/ση : 13/4/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software