ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΑ ΚΑΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

| Νέα του Δήμου
kapi ast g1Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Δεκέμβριο  2017 έχει ως  εξής:
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου: Η Επιτροπή Εκπροσώπων Μελών του ΚΑΠΗ  διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αμφίκλεια – Πολύδροσο – Χάνι της Γραβιάς.
Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, 10:00 πμ - 11:30 πμ στο Β' ΚΑΠΗ(Μπουμπουλίνας 15, Τσακός): Η ομάδα ζεύξης και αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών του ΚΑΠΗ και τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού της οδού Βορρά, θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, 09:00 πμ – 1:00 μμ, στο Α’ ΚΑΠΗ(Γούναρη 30, Κοντόπευκο) και στο Β' ΚΑΠΗ: Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος για σπίλους, μελαγχρωματικές αλλοιώσεις, δερματοπάθειες και άλλες φλεγμονές του δέρματος από τις ιατρούς  κ. Θεοφιλοπούλου και κ. Καρυστινού.
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου Α’  και Β' ΚΑΠΗ: Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου και στη συνέχεια περίπατος στον Ωρωπό για γεύμα, γλέντι και χορό.
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου: Τα ΚΑΠΗ θα παρακολουθήσουν Θεατρική παράσταση «Γδύστε τη μαμά» στο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Παίζουν οι ηθοποιοί: Στ. Σβίγκος, Δημ. Μακαλιάς, Πηνελ. Αναστασοπούλου, Σωκρ. Πατσίκας. Στο ρόλο της μαμάς η Πηνελόπη Πιτσούλη.
Δευτέρα 18 και Τρίτη 19  Δεκεμβρίου, 9:00πμ - 6:00μμ, Α' ΚΑΠΗ και Β’ ΚΑΠΗ αντίστοιχα:  Χριστουγεννιάτικες εορταγορές με είδη που κατασκεύασαν οι ομάδες Χειροτεχνίας, Εργοχείρου και Ζαχαροπλαστικής.
Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 6:30μμ, στο Β’ ΚΑΠΗ: Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Μιχάλη Σουγιούλ με τίτλο «Αγάπης Λόγια».
Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, 8:00πμ – 9:00 πμ, στο Α’ ΚΑΠΗ: Εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να είναι νηστικοί. 
Δημ/ση : 30/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software