Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

fpy sΜε πρωτοβουλία του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση εκπροσώπων των τοπικών φορέων Ψυχικής Υγείας, σε μια προσπάθεια διερεύνησης των αναγκών της Σχολικής κοινότητας.
Η συνάντηση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Δήμαρχου, Γιάννη Σταθόπουλου και ακολούθησε συζήτηση  παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Πάνου Γκόνη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αργώ», του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν.Α «Γεώργιος Γεννηματάς» στην Αγία Παρασκευή , του Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής της Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ καθώς και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Σκοπός της συζήτησης  ήταν η γνωριμία και η διασύνδεση των φορέων Ψυχικής Υγείας που δραστηριοποιούνται  στην περιοχή μας, προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητες συνεργασίας και να αναζητηθούν κοινές δράσεις επ’ ωφελεία  των δημοτών.
Η πρώτη επαφή υπήρξε εποικοδομητική και οι εκπρόσωποι των φορέων Ψυχικής Υγείας  δεσμεύτηκαν από κοινού για τις επόμενες συναντήσεις και τη δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου συνεργασίας.
Σύντομα θα ακολουθήσει ενημερωτική  ανακοίνωση για τις Δομές Ψυχικής Υγείας που λειτουργούν στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες. 
 
 
Δημ/ση : 11/10/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software