ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

panigiriΓια άλλη μια χρονιά η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Παρασκευής ολοκλήρωσε τη διαδικασία της διοργάνωσης του πανηγυριού της εορτής της πολιούχου μας Αγίας Παρασκευής.
Σε πλαίσιο συνεργασίας με τις άλλες υπηρεσίες το Δήμου (Τεχνική, Αυτεπιστασία, Περιβάλλον), και μέλη της αρμόδιας επιτροπής για την διοργάνωση των πανηγυριών καθώς και με τις υπηρεσίες της Αστυνομίας και της Τροχαίας της περιοχής μας, το πανηγύρι εξελίχθηκε ομαλά και εύρυθμα. Ιδιαίτερα μας ευχαρίστησε το γεγονός ότι τα χρόνια προβλήματα παραβατικότητας από πλευράς των μικροπωλητών βαίνουν μειούμενα, γεγονός που αποδεικνύει πως η καλή συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων τα τελευταία έτη αποδίδει καρπούς.
 Το πανηγύρι φέτος άρχιζε από την συμβολή των οδών Αγίου Ιωάννου με Γιαβάση και έφτασε έως περίπου την συμβολή της οδού Αρτέμιδος με την οδό Αγίου Ιωάννου. Αν και οι υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες , κάτι που συμβαίνει σε όλο το Δημόσιο,  οι υπάλληλοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, ακόμα και πέραν των ορίων τους, ώστε να υπάρξει αυτό το θετικό αποτέλεσμα τα οποίο κάθε χρόνο είναι και πιο οργανωμένο, δομημένο και οικονομικά αποδοτικό για το Δήμο μας. 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος οφείλει δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλες και όλους όσοι εργάστηκαν από πλευράς Δήμου, υπαλλήλους και μέλη της επιτροπής του Δήμου που με επικεφαλής το Τμήμα Εσόδων, την Ταμειακή και τον κ. Δ. Γυφτέα ολοκλήρωσαν ικανοποιητικά εκ μέρους του Δήμου την εμποροπανήγυρη της πολιούχου της πόλης μας, που αποτέλεσε για άλλη μια χρονιά πόλο έλξης για χιλιάδες πολίτες από όλο το Λεκανοπέδιο.
 
     Ιωάννης Σταθόπουλος
 
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
      
Δημ/ση : 28/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software