ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η 11η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

11 m f 3 5 17Στο 2ο Γυμνάσιο συνεχίστηκε, την Τετάρτη 3/5, η 11η  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής,
με τις παρουσιάσεις εργασιών/προβολών «Διαφημιστικό σποτ» από το Ειδικό Γυμνάσιο & Γενικό Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων και «Ζωγραφική στο πεντάγραμμο» από το  2ο Γυμνάσιο καθώς  και  τα θεατρικά  «Εγώ ελπίζω να τη βολέψω», του Μαρτσέλο Ντ’ Όρτα, από το  2ο  Γυμνάσιο και  «Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης», της Αγκάθα Κρίστι, από το  1ο  Λύκειο. 
 
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 5/5 στο 3ο Γυμνάσιο (οδoί Δερβενακίων & Σάκη Καράγιωργα)ως εξής:
•17:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  «2084» (Ταινία μικρού μήκους) και «Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υγιεινής διατροφής» από το Ειδικό Γυμνάσιο & Γενικό Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων.
•17:30 ΘΕΑΤΡΙΚΟ  «Οι βάτραχοι» του Αριστοφάνη από το 3ο  Λύκειο.
•18:30 ΘΕΑΤΡΙΚΟ «Δύο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα» της μ. Γιώτη και  ΧΟΡΩΔΕΙΑ από το 13ο Νηπιαγωγείο.
•19:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Αντιγόνη» από το 2ο  Λύκειο.
•20:00 ΘΕΑΤΡΙΚΟ  «Η Φαλακρή τραγουδίστρια» του Ευγένιου Ιονέσκο από το 2ο  Λύκειο.
 
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής: www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/images/album/nea_dimou_2017/11h_mathitiki_synantisi_program_Final_internet.pdf .
                          
Δημ/ση : 4/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software