Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤO ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΕΒΑΠ

enevap 5 4 17 sΣυνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχου και της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισ. Πετσατώδη,  με το νεοεκλεγέν (15-3-2017) Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5-4-2015 στο Δημαρχείο.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Β. Τσαγκάρης, ο Αντιπρόεδρος Ι. Πρασσάς και τα Μέλη Στ. Κακκαβίκος, Ανδρ. Γωγάκης, Ελ. Αθανασιάδη, Δ. Κουτονιάς. 
Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ΕΝΕΒΑΠ  έθεσαν τα θέματα που απασχολούν την Ένωση και σχετίζονται με το Δήμο, όπως και αιτήματα για την αντιμετώπιση τους. Ειδικότερα  συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας του πανηγυριού στην οδό Αγίου Ιωάννου κατά το διήμερο της γιορτής της πολιούχου της πόλης,  ελεγχόμενης στάθμευσης,  υποστήριξης της τοπικής αγοράς (με εκδηλώσεις, φυλλάδια, διαφημιστικά πλαίσια σε κομβικά σημεία κ.α.)  και περαιτέρω ενίσχυσης  των πετυχημένων διοργανώσεων των Χριστουγέννων και της Αποκριάς. Στη συζήτηση διαπιστώθηκε σύγκληση απόψεων και συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας Δήμου- ΕΝΕΒΑΠ για την στήριξη και ανάπτυξη της αγοράς της πόλης.
 
 
Δημ/ση : 6/4/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software