ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΡΓΟ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

pefkakia omvriaΔημοπρατήθηκε στις 28 Μαρτίου, από την Περιφέρεια Αττικής, το έργο «Κατασκευή αγωγών ομβρίων στις οδούς  Αγ. Αναργύρων και Γ. Παπανδρέου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής», με προϋπολογισμό 530 χιλ. ευρώ.
Το έργο αφορά στην κατασκευή αγωγών ομβρίων συνολικού μήκους περίπου 420 μέτρων,  ανακατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων όπου απαιτείται και κατασκευή 30 περίπου φρεατίων υδροσυλλογής.  Φορέας κατασκευής του έργου είναι η  Δ/νση Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής.
Υπενθυμίζουμε ότι αναμένεται, εντός του Απριλίου, η έναρξη του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου κατασκευής  αγωγών όμβριων υδάτων αρχικού προϋπολογισμού 4,3 εκατ. ευρώ, σε 15 οδούς στα Νότια Πευκάκια, στον Παράδεισο, στο Κοντόπευκο και στον Τσακό, καθώς έχει υπογραφεί (τον Μάρτιο) η σχετική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της αναδόχου εταιρείας.  
 
Δημ/ση : 3/4/201

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software