Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ

stath 10ms1Η σημερινή Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, στηρίζει και υπερασπίζεται το δημόσιο χαρακτήρα της υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων. Σε αυτόν τον αγώνα πολύτιμο σύμμαχο έχει τους εργαζομένους, χωρίς να τους διαχωρίζει σε μόνιμους και συμβασιούχους.
Σε κρίσιμες στιγμές που ορισμένοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα αντιμετωπίζονταν ως επιχειρηματίες, ο Δήμαρχος έδωσε εντολή, όπως έκανε και τώρα, να πληρωθούν, θεωρώντας αυτονόητο το δικαίωμα των συμβασιούχων στην εργασία.
Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, λοιπόν, αντιμετωπίζουμε τους εργαζομένους και αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο που παρέμειναν απλήρωτοι για έναν (1) μήνα, όχι με δική μας υπαιτιότητα. Οι όποιες καθυστερήσεις στη λειτουργία των Υπηρεσιών μας δεν σηματοδοτούν σε καμία περίπτωση άρνηση ικανοποίησης του δίκαιου αιτήματος πληρωμής των δεδουλευμένων των συμβασιούχων μας.
 
Δημ/ση : 7/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software