ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Θ. ΛΙΑΝΟΥ

lianos 1Σε μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και οι Εκδόσεις Gutenberg στο κατάμεστο από κόσμο  και ανθρώπους των γραμμάτων, της τέχνης, της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης  θέατρο του 2ου Γυμνασίου της Αγίας Παρασκευής έγινε την Τετάρτη 15/2 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συμπολίτη Καθηγητή Θεόδωρου Π. Λιανού «Ευημερία χωρίς Ανάπτυξη».
Για το βιβλίο εκτός από τον συγγραφέα μίλησαν οι Θ. Πελεγρίνης, καθηγητής ΕΚΠΑ, πρ. πρύτανης, πρ. υπουργός, Χρ. Σταϊκούρας, καθηγητής ΟΠΑ, βουλευτής, πρ. υπουργός, Γ. Ζανιάς, καθηγητής ΟΠΑ, πρ. υπουργός, και  Γ.  Δαρδανός από τις εκδόσεις Goutenberg Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος.  Το λόγο επίσης έλαβαν αρκετοί από το ακροατήριο, για σύντομες τοποθετήσεις.
Στην εκδήλωση που συντόνισε  ο Δ. Φωτόπουλος, μαθηματικός-συγγραφέας, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Β΄ Αθήνας Χαρ.  Καφαντάρη  και Γ.  Δημαράς, ο Βουλευτής Λακωνίας  Λεων.  Γρηγοράκος, ο πρ. Υπουργός, Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης του ΟΠΑ Ν. Χριστοδουλάκης, ο πρ. Υφυπουργός Μ.  Καρχιμάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Β. Ζορμπάς, πρ. Δήμαρχος,  Β. Γιαννακόπουλος, πρ. Δήμαρχος, και Ι. Λογοθέτης,ο πρ. Δημ. Σύμβουλος Μιχ. Γαβράς, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αι Γιάννη Π. Βαβουγιός, ο τραγουδιστής Γιαν.  Θωμόπουλος κ.α.
lianos
Δημ/ση : 16/2/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software