ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΡΩΝ-ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

| Νέα του Δήμου
emvolio gripisΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» πραγματοποίησαν, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου,  στο Δημοτικό Ιατρείο Κοντόπευκου, δράση εμβολιασμού άπορων και ανασφάλιστων κατοίκων της πόλης κατά της εποχικής γρίπης, στο πλαίσιο υποστήριξης της Δημόσιας Υγείας και την υγείας των ευπαθών πληθυσμών.
 Ο εμβολιασμός οργανώθηκε με τη συμβολή του Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας, του Φαρμακείου του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς  και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής. 
Στον εμβολιασμό, κατά τη διάρκεια του οποίου επισκέφθηκε το Δημοτικό Ιατρείο ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος, συμμετείχαν η εθελόντρια Παθολόγος Ευστ.  Ηλιοπούλου, η υπεύθυνη του Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας Γωργ. Θανασά και η επισκέπτρια υγείας  του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» Δεσπ. Κουνδουράκη. 
 
Δημ/ση : 5/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software