ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ Saint-BRieuc

| Νέα του Δήμου
S B France 0Αντιπροσωπία της Επιτροπής Αδελφοποίησης  της αδελφοποιημένης με το Δήμο Αγίας Παρασκευής Γαλλικής πόλης Saint-Brieuc αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Jean-Aristide Brument,  τον Αντιπρόεδρο και αρμόδιο για την επικοινωνία με το Δήμο μας  Philippe Gueniffey και τον  υπεύθυνο οικονομικών Francis Amice  πραγματοποίησε επίσκεψη  στην πόλης μας  από τις 22 έως τις 25/10  με σκοπό τη γνωριμία με την Επιτροπή  Αδελφοποίησης του Δήμου μας και τον από κοινού σχεδιασμό των δράσεων για το έτος 2017.  
Στις συζητήσεις από μέρους της Επιτροπής  Αδελφοποίησης του Δήμου μας συμμετείχαν η Πρόεδρος της Δημοτική Σύμβουλος Χρ. Κολώνια,  η Γραμματέας της Α. Στεργίου και το μέλος της Δημοτικός Σύμβουλος Θαν.  Παπασταθάκης.  Στις 24/10 τα μέλη της αντιπροσωπίας, συνοδευόμενα από την Γραμματέα της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου μας Α. Στεργίου,  επισκέφθηκαν το Δήμαρχο  Γιάννη Σταθόπουλο στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ.Βλάχος.
S B France 01Στη διάρκεια της εδώ παραμονής τους τα μέλη της γαλλικής αντιπροσωπείας  ξεναγήθηκαν στην πόλη μας, όπου επισκέφθηκαν την Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Μουσείο Κοντόπουλου, την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το εικαστικό του Στέλιου Ρόκκου στην Κεντρική πλατεία (που τοποθετήθηκε  σε ανάμνηση της τελετής αδελφοποίησης των δύο πόλεων), τον τάφο του Σταύρου Κώτση, το μοναστήρι του Αι-Γιάννη,  το  Κοινωνικό Μαγειρείο και τον λαχανόκηπο του. Ξεναγήθηκαν επίσης στο Κέντρο της Αθήνας  και το Μουσείο της Ακρόπολης. 
 
Δημ/ση :  2/11/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software