ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ» ΜΕ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ

| Νέα του Δήμου

ap6Ένα τρελό αποκριάτικο γλέντι έγινε την Κυριακή 6/3/2016 στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής. Το θεατράκι και οι γύρω χώροι πλημύρισαν ασφυκτικά από τους συμμετέχοντες στα «παντρέματα» και τον κόσμο  που παρακολούθησε, χειροκρότησε, χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή του.


Την παράσταση όπως ήταν φυσικό έκλεψαν η νύφη και ο γαμπρός.  Οι κουμπάροι και τα σόγια τους συνόδεψαν επάξια ζωντανεύοντας έθιμα, χορούς και δρώμενα από όλη την Ελλάδα, με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Δημήτρη Μωραίτη και τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη.
Η Βασίλω Ιωάννου δεν έπαψε ούτε στιγμή να δίνει το ρυθμό, πότε αναγγέλλοντας, πότε χορεύοντας και πότε τραγουδώντας, οι δε σύλλογοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Συμμετείχαν:  
Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου-ΠΑΙΣΔΑΠ, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Ένωση Εμπόρων-Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ, ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ “Χελιδόνι”, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγ. Παρασκευής, ο Καταναλωτικός μη κερδοσκοπικός Συνεταιρισμός “Πανδώρα”, ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπεύκου - Παραδείσου – Πευκακίων, ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού, ο Σύλλογος Κατοίκων Πευκακίων “Η Αναγέννηση”, η Επιτροπή Κατοίκων Κοντοπεύκου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης, ο Σύλλογος Αρκάδων “Θ. Κολοκοτρώνης”, ο Σύλλογος Ηπειρωτών “Ο Πύρρος”, ο Σύλλογος Μεσσηνίων “Ο Αριστομένης”, ο Σύλλογος Επτανησίων “Τα Ιόνια”, το Λύκειο Ελληνίδων, οι Κορύβαντες, οι Χοροταξιδευτές, το Dance Club, το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης, το Δίκτυο Εθελοντών, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η Τοπική Εφορία Προσκόπων και ο Σύλλογος Ζωοφίλων Αγ. Παρασκευής.
Στη γλέντι παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό με ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Συλλόγους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Π. Γκόνης, Ι. Σιδέρης Σπ. Παπαγεωργίου και Ελισ. Πετσατώδη, οι επικεφαλής Δημ. Παρατάξεων Ανδ. Γκιζιώτης και Αλ. Μουστόγιαννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Σωτ. Παπαμιχαήλ, πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Τερψ. Γκιόκα, πρόεδρος της Βιβλιοθήκης, Σ. Αϊδίνη, Στ. Ψύλλα,  Δ. Κονταξής, Χρ. Κολώνια, Β. Σταθουλοπούλου, Γιαν. Λογοθέτης (κουμπάρος), Σωτ. Ησαΐας και Ι. Μυλωνάκης, πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων κ.α.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου θα ολοκληρωθούν  με τα Παραδοσιακά Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα, που θα διοργανώσει ο  Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ.

ap1

ap2

ap3

ap4

ap5

ap7

ap17

ap10

ap11

ap12

ap13

ap16

ap14

ap15

Ημ/νία Δημ/σης : 7/3/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software