ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

| Νέα του Δήμου

apokriatiko p1

Με συμμετοχή κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία έγινε την Κυριακή 28/2/2016 στο κλειστό γήπεδο στο Κοντόπευκο το μεγάλο πάρτι, που άνοιξε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Τα γήπεδο πλημύρισε με μικρούς και μεγάλους και με μουσικές, χορούς, κέφι, χρώματα και διάθεση. Όλοι και ιδιαιτέρως τα παιδιά, γλέντησαν,  χάρηκαν και ξεφάντωσαν.

apokriatiko p2

Στη ζωντανή μουσική και στο τραγούδι ο Λάκης Παπαδόπουλος (μαζί του η Βάσω Κουζήγιαννη), ο Νίκος Ζιώγαλας, η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη, ο Μανώλης Παπαδομαρκετάκης και το συγκρότημα του 1ου Λυκείου S.H.A.G.(Αιμίλιος Σουγιουλτζής Φωνή – Κιθάρα, Στάθης Δρακόπουλος και Σπύρος Γεωργάκης Ηλεκτρική Κιθάρα, Θανάσης Τσουκνίδας Drums, Χρήστος Βλάχος Μπάσο) ήταν υπέροχοι.

apokriatiko p3

Στο χορό πρωταγωνίστησαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο το τμήμα λάτιν του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ, οι Χοροταξιδευτές, οι Κορύβαντες, ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού,  τα Δημοτικά σχολεία Αγίας Παρασκευής και το Dance Club.

apokriatiko p4

Στη γιορτή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό με ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Συλλόγους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Π. Γκόνης,  Ελισ. Πετσατώδη, Σπ. Παπαγεωργίου, Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ι. Μυλωνάκης,  Σωτ. Παπαμιχαήλ, πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Δ. Κονταξής, Χρ. Κολώνια και Γιαν. Λογοθέτης, πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων κ.α.

apokriatiko p5

Το πάρτι ήταν αρχή της μεγάλης αποκριάτικης γιορτής που διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με καθολική συμμετοχή των Νομικών του προσώπων και των Συλλόγων και φορέων της πόλης.  Ακολουθούν την Κυριακή 6 Μαρτίου:
•    Στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Παρασκευής (Νότου και Αιγαίου Πελάγους), 10:00πμ 1:00μμ:  Μασκέ Παιδικό Πάρτι των Παιδικών Σταθμών-ΠΑΙΣΔΑΠ
•    Στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής, στις 2 μμ:   “Αποκριάτικα...παντρέματα”.  Με  νύφη και γαμπρό, με σόγια και συμπεθέρους,  με έθιμα, χορούς και δρώμενα από όλη την Ελλάδα και με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Δημήτρη Μωραίτη και τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη.
Οι γιορτή θα ολοκληρωθεί με τα Παραδοσιακά Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα, που θα διοργανώσει ο  Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ.

Ημ/νία Δημ/σης : 29/2/2016

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software