ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

| Νέα του Δήμου

eg2 11 2 16Συνάντηση εργασίας της Δημοτικής αρχής με το Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στις 11/2/2016 στο Δημαρχείο.

Από την Δημοτική αρχή στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτισμού Π. Γκόνης και Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισ. Πετσατώδη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ και οι Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Β. Τραυλός, ενώ από την Ένωση Συλλόγων Γονέων συμμετείχαν η πρόεδρος Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.  
Η συζήτηση διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας και έγινε με βάση σχετικό υπόμνημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, που περιλαμβάνει σημαντικά  θέματα αρμοδιότητας του Δήμου όπως υποδομών, προγραμμάτων, λειτουργίας και χρηματοδότησης.
Η Δημοτική αρχή εκτιμώντας  τη σοβαρότητα και τις πολλές πλευρές  των θεμάτων  δεσμεύτηκε να μελετήσει  το υπόμνημα και να απαντήσει  πολύ σύντομα εγγράφως στην Ένωση.

eg 11 2 16

Ημ/νία Δημ/σης : 17/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software