ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

sym sx2 26 1Με δύο εργαστήρια συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου οι δράσεις συμμετοχικού σχεδιασμού, που υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής,
 για την ανάπλαση του προαυλίου του 7ου Δημοτικού Σχολείου και του 13ου Νηπιαγωγείου καθώς και του τμήματος της οδού Αρτέμονος ανάμεσα στο 7ο Δημοτικό και το 4ο Γυμνάσιο. 
Το πρωί οι μαθητές των Α, Β, και Γ τάξεων του 7ου Δημοτικού  με την καθοδήγηση μηχανικών, γεωπόνων και εκπαιδευτικών του σχολείου ζωγράφισαν τις ιδέες τους για το χώρο. Είχαν προηγηθεί αντίστοιχα δημιουργικά εργαστήρια με τους μαθητές των Δ, Ε και ΣΤ τάξεων του Δημοτικού (19/1) και με τα μικρά παιδιά του 13ου Νηπιαγωγείου (22/1).
sym sx4 26 1
Το βράδυ της ίδιας μέρας 25/1 ακολούθησε το 1ο εργαστήριο με γονείς του 7ου Δημοτικού και του 13ου  Νηπιαγωγείου.  Οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη και Παιδείας & Πολιτισμού Πάνος Γκόνης,  που εισηγήθηκαν και συντονίζουν τη δράση, και οι  επιστήμονες υποστήριξης ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες γονείς για την πορεία  και τα βήματα ολοκλήρωσης του έργου.  Οι γονείς στη  συνέχεια, μέσα από την καλά οργανωμένη υποστηρικτική διαδικασία, είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και να αποτυπώσουν πάνω στα σχεδιαγράμματα τις παρατηρήσεις τους, τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 26/1/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software