ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΓΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΜΕΑ

| Νέα του Δήμου
AmeA StegiΕγκρίθηκε την Τρίτη 22/12/2015 από το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α) του Βορείου Τομέα Αθηνών
η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου για τον χαρακτηρισμό του οικοπέδου 01 του Οικοδομικού Τετραγώνου (ΟΤ) 455 στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής ως χώρου Πρόνοιας-Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) καθώς και οι όροι και οι περιορισμοί δόμησης του.  Στη συζήτηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την παροχή εξηγήσεων.    
Εντός των προσεχών ημερών  το σχετικό νομοπαρασκευαστικό κείμενο θα σταλεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής στο Υπουργείο  Περιβάλλοντος  και Ενέργειας για να εκδοθεί σχετική Υπουργική Απόφαση και να δημοσιευτεί στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ). 
Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας ο Δήμος  Αγίας Παρασκευής θα είναι σε θέση να εκπονήσει μελέτη προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στην διεκδίκηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου στο συγκεκριμένο οικόπεδο.   
 
Ημ/νία Δημ/σης : 29/12/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software