TIMOYME TH MNHMH TOY Z. MOTAZ

| Νέα του Δήμου
palaistii z motazΤην Τρίτη 20/10/2015 τα Κέντρα Νεότητας της Περιφέρειας Cotes d’ Armor, στην οποία ανήκει το Saint Brieuc, πόλη αδελφοποιημένη με το Δήμο Αγίας Παρασκευής, οργάνωσαν εκδήλωση τιμής στη μνήμη του Παλαιστίνιου Zaw. Motaz με τη συμμετοχή της αποστολής του Δήμου μας.
Ο Ζ. Motaz από το Saint Brieuc (όπου ανέπτυξαν φιλικούς δεσμούς προ διμήνου με τη δική μας αποστολή) πήγε στην πατρίδα του τη Βηθλεέμ να συμπαρασταθεί σε οικογένεια που είχε νεκρό από πυροβολισμούς των Ισραηλιτών και ακριβώς έξω από το σπίτι τους δέχθηκε σφαίρα στην καρδιά. Ο νεαρός Παλαιστίνιος συντηρούσε την οικογένειά του, εργαζόμενος πρωί και απόγευμα σε διαφορετικές δουλειές.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εκφράζει τη θλίψη και συμπαράστασή του στην οικογένεια του Z. Motaz και δηλώνει για μια ακόμη φορά τη στήριξη του στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για τη δημιουργία ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.
 
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 22/10/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software