ΕΓΚΑΙΝΙΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα του Δήμου
kep ygΕγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης Υγείας Αγίας Παρασκευής  με εκδήλωση ενημέρωσης για το σκοπό  και τη λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας και για την πρόληψη σημαντικών παθήσεων  διοργάνωσε ο Δήμος Αγ. Παρασκευής,
σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων- ΕΔΔΥΠΠΥ  σήμερα Τρίτη  29 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Την εκδήλωση που συντόνισε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίας Παρασκευής  Ελισ.  Πετσατώδη άνοιξε  ο Δήμαρχος  Γιάννης  Σταθόπουλος  που καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και έκανε μια σύντομη αναφορά στο οδοιπορικό μέχρι την ίδρυση του ΚΕΠ Υγείας, το ρόλο και τα προγράμματα του. 
Στη συνέχεια παρουσίασαν  τα Ιατρικά Θέματα της εκδήλωσης  οι:
Σωτήριος Παπασπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ: Ο Ρόλος των ΚΕΠ Υγείας στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας
Ηλίας Νάκος,  Ακτινολόγος: Ανάλυση των διαγνωστικών πρωτοκόλλων των ΚΕΠ Υγείας
Ιωάννης Λεγάκης, Ενδοκρινολόγος: Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου Β
Γεώργιος Κορμάς,  Ακτινολόγος: Μπούλινγκ, Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις αρκετών παρευρισκομένων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς, οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Παπαγεωργίου και Κ. Χατζηανδρέου, οι Δημ. Σύμβουλοι, Π. Γκόνης και Στελ. Ψύλλα η πρ. Αντιδήμαρχος Ε. Παπαδοπούλου και οι  πρ. Δημ. Σύμβουλοι Μιχ. Γαβράς, Σπ. Παπασπύρος και Μαν. Κωνσταντακόπουλος.
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγ. Παρασκευής  είναι μια νέα δημοτική δομή, που σκοπό έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου για τις προληπτικές εξετάσεις που προτείνονται για την έγκαιρη διάγνωση συγκεκριμένων  νοσημάτων.
Το ΚΕΠ Υγείας σας προτείνει να κάνετε συγκεκριμένες επισκέψεις και εξετάσεις στον θεράποντα ιατρό σας, ώστε να θωρακίσετε την υγεία σας. 
 Τα νοσήματα και οι προτεινόμενες προληπτικές εξετάσεις είναι τα εξής:

kep yg 8

Οι προτεινόμενες εξετάσεις καλύπτονται, υπό προϋποθέσεις, από τον ΕΟΠΥΥ. Για   περισσότερες πληροφορίες ή ενημέρωση  για τους γιατρούς που συνεργάζονται με τα ΚΕΠ Υγείας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 6000998, να στείλετε ερωτήματα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να περάσετε πρωινές ώρες από τα γραφεία των ΚΕΠ Υγείας που βρίσκονται στην διεύθυνση Χίου και Σωτήρος 2 Αγία Παρασκευή.

 

Ημ/νία Δημ/σης : 29/9/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software