ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΘΑΝ. ΒΕΓΓΟΣ»

| Νέα του Δήμου

IMG 7522Με ευχές για πολλές και καλές προβολές πραγματοποιήθηκε χθες  το βράδυ στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Θανάσης Βέγγος» η μουσική εκδήλωση- αφιέρωμα στον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π).

Γνωστές επιτυχίες του ελληνικού και ξένου σινεμά ερμήνευσαν με τον  μοναδικό τους τρόπο οι  Δώρος Δημοσθένους, Γιώργος Κωνσταντινίδης και σε έκτακτη φιλική συμμετοχή  η Μαρία Ρεμπούτσικα. Την εκδήλωση «άνοιξε» με χαιρετισμό  ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος ενώ, αμέσως μετά, τον λόγο πήραν o σκηνοθέτης Ανδρέας Θωμόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την φιλία του με τον Θανάση Βέγγο και ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης που μετέφερε στιγμές από την συνεργασία του με τον αείμνηστο ηθοποιό.  Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν το μικρόφωνο πήρε ο τραγουδιστής και συνθέτης Νίκος Ζιώγαλας ο οποίος ερμήνευσε επιτυχίες του αλλά και τραγούδια από τον κινηματογράφο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Γερ. Βλάχος, η αντιδήμαρχος Ελ.  Πετσατώδη,  η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών  Μαργ. Δημητρίου- Καβρουδάκη, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Στ. Ψύλλα, από το Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.  ο Παν. Παναγάκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου κατοίκων Κοντόπευκου Β. Κουτσογιάννη, από τον Σύλλογο κατοίκων Τσακού  οι  Δ. Μπεθάνης και Παν. Σκόνδρα, η Πρόεδρος των Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης Ν. Μπελεχρή, η αντιπρόεδρος του Βόλλευ Αρ. Μπονάρου κ.α.

P1040558IMG 7509

 

 

 

 

 

IMG 7507

 

 

 

 

 

 

 

IMG 7517

 

 

 

 

 

 

 

Ημ/νία Δημ/σης : 30/7/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software