Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

cypr

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 21 Ιουλίου 2015,  στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας της Αγίας Παρασκευής, η επετειακή εκδήλωση για τα 41 χρόνια από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή του 1974, που διοργάνωσαν η Επιτροπή για την Κύπρο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με το  Δήμο Αγίας Παρασκευής,
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμούς του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου, του Πρέσβη της Κύπρου Κυριάκου Κενεβέζου και του εκπρόσωπου των  Κυπριακών Σωματείων στην Ελλάδα και ακολούθησαν ένα σύντομο αντικατοχικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα, η  επετειακή ομιλία από τον καθηγητή κ. Ανδρέα Ι. Βοσκό εκ μέρους της Επιτροπής του Πανεπιστημίου Αθηνών για την Κύπρο όπως και Δημοτικοί χοροί από τον Χορευτικό όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε οπτικοακουστικό αφιέρωμα για την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου από τους εισβολείς.  
 
Στην εκδήλωση που παρακολούθησε πολύς κόσμος παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημ. Κονταξής,  Γ. Λογοθέτης και Στ. Ψύλλα,  εκπρόσωποι συλλογικοτήτων  κ.α.
 
Ημ/νία Δημ/σης : 22/7/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software