Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Συνεχίζεται μέχρι τις 31 Αυγούστου, με δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για πολίτες άνω των 35 ετών από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και επιστημόνων, το πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων «ΕΓΚΑΡΔΙΑ»  που υλοποιεί ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το πρόγραμμα υλοποιείται  στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής (Χίου & Σωτήρος 2,  Κοντόπευκο) και  συντονίζεται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής σε συνεργασία με την Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική.
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα συμπληρώνουν, με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων, ερωτηματολόγιο, στο οποίο καταγράφονται το ιατρικό ιστορικό τους, η προδιάθεση σε καρδιαγγειακά νοσήματα όπως η υπερλιπιδαιμία, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το άγχος, η κατάθλιψη, οι διατροφικές τους συνήθειες καθώς και η συμβολή της ψυχολογίας στην πρόληψη και θεραπεία των καρδειαγγειακών νοσημάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να κλείσουν σχετικό ραντεβού, επικοινωνώντας στο τηλ. 210-6000998.
Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 17/7/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software