Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΜΕ ΤΙΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ekklisiazousesΕγκαινιάστηκε το Σάββατο 20 Ιούνη η νέα Θεατρική Σκηνή του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής με την πολύ ωραία παράσταση "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη που παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα του Σχολείου.

Οι εργασίες επισκευών και ανακαίνισης Θεατρικής Σκηνής πέτυχαν ένα εξαιρετικό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα ισάξιο επαγγελματικών θεάτρων. Εξαφανίστηκαν οι υγρασίες από τους τοίχους, βάφτηκε ο χώρος, φτιάχτηκαν καινούργια καμαρίνια, διαμορφώθηκε η σκηνή, τοποθετήθηκαν προβολείς, βελτιώθηκε η ηχητική εγκατάσταση και η ακουστική, τοποθετήθηκε κουρτίνα σκηνής κλπ. Ο χώρος, κατάλληλος πλέον για θεατρικές και άλλες παραστάσεις και εκδηλώσεις, προστίθεται στο δυναμικό των πολιτιστικών υποδομών του Δήμου  και επιπλέον  θα αποσυμφορήσει τον αντίστοιχο χώρο του διπλανού 2ου Γυμνασίου.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, που παρακολούθησε την παράσταση και συγχάρηκε τα παιδιά,  ευχαρίστησε τον εντεταλμένο Δημ. Σύμβουλο Παιδείας Πάνο Γκόνη, τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασίλη Τραυλό, την Πρόεδρο Γονέων του Σχολείου Μαίρη Ριζκ-Καρακατσάνη και τους εργάτες του Δήμου για όλα όσα έκαναν για να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα.

 

 

Ημ/νία Δημ/σης : 22/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software